Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Διαμαρτυρία έξω από την Α` Δ.Ο.Υ. Πατρών


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το πρωί έξω από την Α` Δ.Ο.Υ. Πατρών συνταξιουχικές οργανώσεις και η Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών.


Όπως τονίζει η Επιτροπή σε ανακοίνωση που εξέδωσε: «Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η συγκέντρωση των Συνταξιουχικών Οργανώσεων και της Λαϊκής Επιτροπής Προσφυγικών διαμαρτυρίας σήμερα Παρασκευή 2 Αυγούστου έξω από την Πρώτη Εφορία Πατρών ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα της κατάσχεσης κινητής και ακίνητης περιουσίας των λαϊκών οικογενειών και μάλιστα χωρίς δικαστική απόφαση σε όσους έχουν χρέη, που κατά παραγγελία της Eυρ. Ένωσης, της Έυρ. Κεντρικής τράπεζας και του ΔΝΤ προωθεί η Συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στη χώρα μας».

Αντιπροσωπία των συνταξιουχικών οργανώσεων και της Λαϊκής Επιτροπής Προσφυγικών συνάντησε την υποδιευθύντρια της εφορίας, κατήγγειλε τα νέα αντιλαϊκά σχέδια της συγκυβέρνησης και προειδοποίησε «να μην προχωρήσει η κυβέρνηση και οι αρμόδιες Αρχές σε καμία κατάσχεση πλειστηριασμών για χρέη από φτωχές λαϊκές οικογένειες, διότι θα αναλάβουν τις ευθύνες για ό,τι συμβεί σε αυτήν την περίπτωση».

Οι διαμαρτυρόμενοι ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Τετάρτη 7 Αυγούστου, στις 10.00.

Πηγή: thebest

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου