Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

(Μπράβο στην Αριστερή Κίνηση Νέας Υόρκης! Θέλουν να κρύψουν από τους Αμερικανούς πως αυτοί είναι πίσω από την Χ.Α)! Επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ: Οργή στη ΝΔ για το "κάλεσμα" της Αριστερής Κίνησης Νέας Υόρκης


Ακόμα ένα πεδίο σύγκρουσης βρήκαν Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στις ΗΠΑ και το κάλεσμα για συγκέντρωση στη Νέα Υόρκη.
Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύθηκε στην Αυγή, η Αριστερή Κίνηση Νέας Υόρκης και ο ΣΥΡΙΖΑ Νέας Υόρκης, απηύθυναν κάλεσμα, για συγκέντρωση "ενάντια στην κτηνώδη λιτότητα, την καταστολή και την υπόθαλψη της νεοναζιστικής Χρυσής Αυγής, που εφαρμόζει η ελληνική κυβέρνηση", στο Πάρκο Ειρήνης στο Μανχάταν.
Την ώρα που αναφέρεται στο κάλεσμα, θα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση του Α. Σαμαρά με τον ΓΓ του ΟΗΕ, Μπαν Κι Μουν.
Στο "κάλεσμα" του ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε η Νέα Δημοκρατία, κάνοντας λόγο για ασκήσεις αριστεροφροσύνης και πρωτοπόρους στην ανοησία.
"Την ώρα που ο Πρωθυπουργός μάχεται, εντός και εκτός συνόρων, για τα εθνικά συμφέροντα και για να μην πάνε χαμένες οι θυσίες των Ελλήνων, κάποιοι γραφικοί επιδίδονται σε ασκήσεις αριστεροφροσύνης με μόνο στόχο να πλήξουν την Πατρίδα.
Τους παραδίδουμε στη χλεύη του Ελληνικού λαού αλλά είναι μάλλον για λύπηση, αφού δεν κατάφεραν να μαζευτούν. Τρεις και ο κούκος ως συνήθως και πρωτοπόροι στην ανοησία όπως πάντα!", αναφέρει το γραφείο τύπου της  Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου