Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Λευτεριά στον Σίμο τον Κεδίκογλου !!!

Μιλώντας στο κυβερνητικό κανάλι Mega , ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης , της Τρόικα , της Ρούλας Κορομηλά και του Μπόμπολα , Σίμος “γαμάω και διορίζω” Κεδίκογλου , ανέφερε για το θέμα της άρσης των πλειστηριασμών ότι η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπερευαίσθητος Αντώνης Σαμαράς , κατανοούν τις σούπερ ευαισθησίες των βουλευτών οι οποίοι έχουν εκφράσει την αντίθεση τους γιατί φοβούνται μην… χάσουν τις βίλλες τους .

Σε κατ’ ιδίαν συζήτηση που είχε μαζί τους στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας , τους θύμισε ότι αν δεν ψηφιστεί ο νόμος , τότε η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές όπου θα νικήσουν οι αναρχοκομμουνιστές και τότε και τις βίλλες τους θα χάσουν και τις δουλειές τους . Και είναι δύσκολες εποχές για απολυμένους . Δεν είναι και η Ρούλα πλέον στα πράγματα . Ποιος θα προσλάβει έναν απολυμένο πενηντάρι , πρώην πανελίστα ;

Οπότε τους προέτρεψε να αφήσουν τις μαλακίες και να ψηφήσουν “ΝΑΙ” .

Για να τους καθησυχάσει τους υποσχέθηκε ότι θα προστεθεί μια τροπολογία στον νόμο που θα εξαιρεί τις βίλλες των βουλευτών από τους πλειστηριασμούς .

Κάποιος φοβητσιάρης βουλευτής , νομίζω ο Χατζιδάκης ήταν – που το Χατζι το γράφει με “ι” και όχι με “η” για το μάτι – εξέφρασε την αγωνία του ότι αν γίνει αυτό τότε θα φάνε πολύ ξύλο , αλλά ο Τροικανός εκπρόσωπος του απάντησε ότι έτσι και αλλιώς το ξύλο δεν το γλυτώνουν . Οπότε καλύτερα δαρμένος με βίλλα και δουλειά παρά δαρμένος σκέτος .

Όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και επευφημίες τραγουδώντας τον ύμνο της Νέας Δημοκρατίας σε ρυθμούς εμβατηρίου του Μπάντονβιλ  .

Χρυσαυγίτες βουλευτές που πέρναγαν εκείνη την ώρα τυχαία από έξω μπήκαν μέσα μαγεμένοι από τους ήχους και άρχισαν όλοι μαζί να τραγουδάνε “Ζήτω η Ελλάδα , ζήτω η θρησκεία , Αίμα και τιμή με την Νέα Δημοκρατία” .

Μετά από αρκετή ώρα , και ενώ ο ήλιος είχε δώσει την θέση του στο ολόγιομο φεγγάρι , οι κυβερνητικοί βουλευτές μαζί με τις πατερίτσες τους χαιρετήθηκαν , φιλήθηκαν σταυρωτά , εκτός από τον Σίμο και τον Κασιδιάρη που φιλήθηκαν στο στόμα , δίνοντας ραντεβού την επόμενη μέρα στην κατασκήνωση των χρυσαυγικών για να επιδοθούν σε αρχαιοελληνικά όργια μέχρι τελικής πτώσεως .

(Η Θεοδώρα Τσάκρη παρακαλείται να φορέσει καθαρό στριγκάκι)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου