Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Μ. Ιγνατίου: «Ο Μηταράκης νομίζει ότι επιστρέφει με σακούλες γεμάτες δολάρια. Να το κοιτάξει…»

Το περίφημο tweet

“ Η κυβέρνηση μπορεί να μην παράγει έργο και να εφαρμόζει πιστά τις εντολές της τρόικα, αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιαίτερα δραστήρια ”

«Φωτιά» έχουν πάρει από το πρωί τα social media, εξαιτίας των ακατανόητων…πανηγυρισμών των κυβερνητικών στελεχών που ακολουθούν την επίσκεψη Σαμαρά στις ΗΠΑ και τη χθεσινή συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του υφυπουργού Ανάπτυξης, Νότη Μηταράκη να «προσγειωθεί» στην πραγματικότητα. Συγκεκριμένα, ο ανταποκριτής ελληνικού τηλεοπτικού σταθμού και εφημερίδας στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, καυτηρίασε τις προσδοκίες του Νότη Μηταράκη για τη συνάντηση Σαμαρά – Ομπάμα με ένα ειρωνικό σχόλιο στο Twitter.

«Ο κ. Μηταράκης πετά στα …σύννεφα. Πιστεύει ότι επιστρέφει στην Αθήνα με σακούλες γεμάτες δολάρια. Να το κοιτάξει…». Με αυτόν τον τρόπο, ο Μιχάλης Ιγνατίου άδειασε τον υφυπουργό και ουσιαστικά τον εξέθεσε.

Η κυβέρνηση μπορεί να μην παράγει έργο και να εφαρμόζει πιστά τις εντολές της τρόικα αλλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ιδιαίτερα δραστήρια. Η απάντηση του Νότη Μηταράκη μπορεί να ήταν άμεση αλλά ήταν αμήχανη και καθαρά αμυντική λέγοντας ότι : «Δεύτερο προσωπικό σχόλιο σε 15 ημέρες, φαντάσου να γνωριζόμασταν κιόλας! Καλημέρα».

O Mιχάλης Ιγνατίου, καταλαβαίνοντας ότι δεν πρόκειται να βγάλει άκρη, ανταπάντησε: «Να περνάτε καλά στη Νέα Υόρκη κύριε υπουργέ. Και όταν φέρετε τους επενδυτές θα ακούσετε το πρώτο μπράβο από μένα».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου