Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

39ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΝΕ - «ΟΔΗΓΗΤΗ» - Προφεστιβαλικές εκδηλώσεις

Eftychia Stafyllidi

Eftychia Stafyllidi

Με σύνθημα τη φράση του Μπρεχτ «Αλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη», το Φεστιβάλ συνεχίζει φέτος την πορεία του φτάνοντας στον 39ο χρόνο του. Απ' άκρη σ' άκρη σε όλη τη χώρα, με δεκάδες πολύμορφες δραστηριότητες, φτάνει το αισιόδοξο κι ελπιδοφόρο μήνυμα των καιρών μας: «Αλλαξε τον κόσμο, το 'χει ανάγκη», για να κορυφωθεί στις 19, 20, 21 Σεπτέμβρη στο πάρκο «Αντ. Τρίτσης» στο Ιλιον.
Τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις:

Στην προφεστιβαλική εκδήλωση της ΚΝΕ, στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο (μπροστά από το Δημαρχείο), θα μιλήσει το Σάββατο 10 Αυγούστου, στις 8 μ.μ., ο Νίκος Σοφιανός, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.
Στην Ικαρία, το Φεστιβάλ αφού ταξίδεψε στο Περδίκι και στο Φραντάτο, στον Αγιο Κήρυκο, στις Ράχες, στον Εύδηλο, καταλήγει αύριο, στις 9 το βράδυ, στο Καραβόσταμο (στο Ρέμα). Στην εκδήλωση θα υπάρχει μικρό αφιέρωμα στον Μπρεχτ, δημιουργικός παιδότοπος, έκθεση βιβλίου, μαθητικό στέκι, μουσική από τον «Ολλανδό», τον Γιώργο Γλαρό, τον Σπύρο Μανταλά και την Χριστίνα Κουκή.
H Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, τιμώντας τα 45 χρόνια από την ίδρυση της ΚΝΕ, πραγματοποιεί αύριο εκδηλώσεις στο Ροδολίβος Σερρών στο προαύλιο χώρο του Δημαρχείου. Στις 8 το βράδυ θα μιλήσει ο Γιάννης Κοτσιαμπάσης, μέλος της ΤΕ Σερρών του ΚΚΕ. Στην Εδεσσα, στους Παλιούς Καταρράκτες, θα μιλήσει ο Εκτορας Γάζος, μέλος του ΝΣ Πέλλας - Κιλκίς της ΚΝΕ.


https://mail.google.com/mail/u/0/#inbox/1405ecd2e3d5b715



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου