Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Άμεση απόλυση 38 υπαλλήλων από το αεροδρόμιο της Λευκάδας

Άμεση απόλυση 38 υπαλλήλων από το αεροδρόμιο της Λευκάδας
Από το αεροδρόμιο του Ακτίου προβλέπετε να απολυθούν 38 στα πλαίσια της διαθεσιμότητας και των μετακινήσεων στο δημόσιο τομέα. Το προσωπικό ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για το οποίο πρόσφατα αποφασίστηκε η οριστική διαθεσιμότητα εργαζομένων του.
Οι εργαζόμενοι του αεροδρομίου δήλωσαν οτι, ενώ ο υπουργός είχε δεσμευθεί ότι θα φύγουν 500 διοικητικοί υπάλληλοι, πριν μόλις 10 ημέρες αποφασίστηκε να τεθούν σε διαθεσιμότητα οι υπάλληλοι ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου (Ι.Δ.Α.Χ.) ανεξάρτητα με την ειδικότητα, τα προσόντα και τα μόριά τους.
Το ζήτημα είναι ζωτικής σημασίας για τη λειτουργία του αεροδρομίου καθώς οι ανάγκες του είναι ιδιαίτερα αυξημένες λόγω ΝΑΤΟ και των πολεμικών αεροσκαφών ενώ με τη διαθεσιμότητα το αεροδρόμιο υποβαθμίζεται αυτόματα από την κατηγορία επτά στην κατηγορία πέντε με αποτέλεσμα να μη μπορεί να δεχθεί αεροσκάφη, ούτε καν πτήσεις τσάρτερ.


Read more: http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/335922/amesi-apolysi-38-ypallilon-apo-to-aerodromio-tis-leykadas#ixzz2c1SgRsxm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου