Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

Καταγγελία - σοκ για τον θάνατο 37χρονης καρδιοπαθούς (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί η καταγγελία τηλεθεάτριας του Extra3 για τα αίτια θανάτου 37χρονης καρδιοπαθούς. (Δείτε το βίντεο).

Η οργή σου χτυπάει κόκκινο διαπιστώνοντας καθημερινά ότι η χούντα της ντόπιας αστικής τάξης, με το θλιβερό τους πολιτικό προσωπικό συνεργαζόμενοι με Ε.Ε – ΔΝΤ σπέρνουν καθημερινά καταστροφή και θάνατο. (Πονεμένη ιστορία το γιατί οι δυνάμεις του κεφαλαίου διεξάγουν μόνοι τους ταξικό πόλεμο χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο).



Ένα απ’ τα μεγάλα θύματα των μνημονικών εποχών που ζούμε είναι και η δημόσια υγεία που έχει απομείνει και η οποία έχει καταντήσει μια καρικατούρα του ελάχιστου «κοινωνικού κράτους» που κι αυτό πνέει τα λοίσθια. Είναι συγκλονιστική η κραυγή που ακούμε στο βίντεο μιας φίλης της 37χρονης καρδιοπαθούς, που λόγω της κατάστασης που βρίσκεται σήμερα η δημόσια υγεία, έχασε την ζωή της τα ξημερώματα.

Απευθύνεται στον υπουργό υγείας, με ένα λαϊκό σπαραγμό: «Που είσαι κύριε Γεωργιάδη; Ποια μάνα σε μεγάλωσε κ. Γεωργιάδη; Τι ήταν αυτή η μάνα; Ατσάλινη; Από τον Αρη είχε έρθει; Δεν του δίδαξε τίποτα; Δεν του δίδαξε την αγάπη για τον συνάνθρωπο, δεν σου δίδαξε την ευαισθησία; Αν δεν έχεις θεό μέσα σου τον ένα και μοναδικό, δεν έχεις ούτε τον μικρό θεό μέσα σου που λέγεται συνείδηση»;

 Δεν μπορείς να σχολιάσεις το παραμικρό στα λεγόμενα της τηλεθεάτριας παρά μόνο να υπογραμμίσεις ότι ο Γεωργιάδης, όπως και όλοι οι υπόλοιποι του κυβερνητικού θιάσου δεν είναι παρά απλοί εντολοδόχοι –με το αζημίωτο φυσικά- ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.

Γ. Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου