Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

(Βαξεβάνης - Τριανταφυλλόπουλος: 2 -1!

Μετά από μέρες, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αποφάσισε χτες με άκρως υποτιμητικό τρόπο να τοποθετηθεί για τα όσα του χρέωσε ο Κώστας Βαξεβάνης, σχετικά με την εμπλοκή του στην δολοφονία Γκιόλια, που αποδόθηκε στην οργάνωση ΣΕΧΤΑ. 
Η ιστοσελίδα του εκδότη του περιοδικού «Hot Doc» επανέρχεται όμως σήμερα θυμίζοντας προηγούμενα δημοσιεύματά της.

Ας τα πιάσουμε όμως τα πράγματα απ’ την αρχή. Το «Hot Doc» που κυκλοφορεί έχει κύριο θέμα με τίτλο «Ποιος σκότωσε τον Σωκράτη Γκιόλια», στο οποίο υπάρχουν αρκετά σχόλια κάθε άλλο παρά κολακευτικά για τον Μ. Τριανταφυλλόπουλο.

<!  (Δείτε εδώ και εδώ).

Χτες ο Μ. Τριανταφυλλόπουλος αποφάσισε να απαντήσει μέσω της ιστοσελίδας του γράφοντας:   «Μετά το ρεπορτάζ του ερευνητή της "μαϊμού" λίστας Λαγκάρντ κ. Βαξεβάνη για την υπόθεση Γκιόλια, θεωρώ ότι πρέπει να δημιουργηθεί κάποιο βραβείο για τη συμβολή συμπατριωτών μας στην μοντέρνα ελληνική μυθολογία. Προκειμένου να ενθαρρύνονται και να συνεχίζουν το συγγραφικό τους έργο ευφάνταστες μετριότητες. Ως σεναριογράφος κατά την ταπεινή μου άποψη μέτριος αλλά εξελίξιμος. Ως ρεπόρτερ άθλιος. Στη ζωή δεν μπορείς να είσαι σε όλα τέλειος… Η μικρή αυτή παρέμβασή μου ας εκληφθεί ως πράξη ηθικής στήριξης, λόγω της κραυγαλέας περιφρόνησης του ελληνικού τύπου, προς το συγγραφικό του πόνημα εν μέσω θερινής ραστώνης…».

Σήμερα η ιστοσελίδα koutipandoras επανέρχεται με ανάρτησή της ισχυριζόμενη ότι όπλο που χρησιμοποίησε η ΣΕΧΤΑ για την εκτέλεση των 5 σωματοφυλάκων Κύπριου επιχειρηματία, ανήκει στον Στρατό των ΗΠΑ. Θυμίζει επίσης ότι η ΣΕΧΤΑ έχει αναλάβει την ευθύνη για την δολοφονία του Σ. Γκιόλια και επικαλείται το δημοσίευμα που είχαμε αναφέρει αρχικά:

«Όπως έχει αποκαλύψει το HOT DOC, ο αδελφός του δολοφονημένου από τη Σέχτα, Σωκράτη Γκιόλια, έχει καταθέσει πως ο αδελφός του πριν εκτελεστεί είχε εκφράσει την άποψη πως "θα τον σκοτώσει ο γνωστός δημοσιογράφος … και θα το εμφανίσει ως εκτέλεση από τη Σέχτα". Επίσης, η οικογένεια εμπλέκει άμεσα στην υπόθεση αξιωματικό της Αστυνομίας. Σημαντικό είναι το στοιχείο, πως η προκήρυξη της Σέχτας είναι αναπαραγωγή άρθρου του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, που απέδιδε ευθύνες και διασυνδέσεις στον Σωκράτη Γκιόλια με συμφέροντα. Κανένα από τα στοιχεία αυτά αλλά και όσα προέρχονται από την Κύπρο, δεν έχουν εξεταστεί από την Εισαγγελία στα πλαίσια ουσιαστικής έρευνας. Ο φάκελος Γκιόλια παραμένει στην Αντιτρομοκρατική "ανοιχτός". Έτσι, συντελούνται δύο πράγματα. Πρώτον, δίνεται η εντύπωση μιας έρευνας που στην πραγματικότητα δεν υπάρχει και δεύτερον, δεν έχει κανένας πρόσβαση στα στοιχεία αυτά» ….

Υπάρχει λόγος που επιμένουμε σ' αυτή την ιστορίαΚάτι μας λέει ότι δεν αποκλείεται σύντομα να δούμε τον Τριανταφυλλόπουλο "αχυράνθρωπο" καναλάρχη ...


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/08/blog-post_6852.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου