Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

ΕΡΤ: 2 ΜΗΝΕΣ+1 ΜΕΡΑ & Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!

ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ 12/8: «ΜΗΔΕΙΑ»,ΤΕΟ ΛΑΖΑΡΟΥ- ΛΟΥΚΑΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ- ΘΕΜΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.
Έκλεισαν την Κυριακή 11/8, 2 μήνες από τοαυταρχικό, παράνομο και αντισυνταγματικό «μαύρο» στην ΕΡΤ, στη Δημοκρατία και στονπολιτισμό!
Με μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου, η κυβέρνηση αποφάσισε και διέταξε, χωρίς ούτε καν το άλλοθι, της εκ των υστέρων  κύρωσης με νόμο από τη Βουλή, αφού σύμφωνα με τις δηλώσεις κυβερνητικών βουλευτών και κομμάτων δεν έχει τη δεδηλωμένη!
Με το πειρατικό πρόγραμμα από ένα φάντασμα χωρίς νόμιμη- θεσμοθετημένη υπόσταση και τις τρομοκρατικές επιθέσεις για το κατέβασμα των πομπών, αποδεικνύει για άλλη μια φορά την αντιδημοκρατική – φασιστική κυβερνητική της δράση.Με το νόμο- έκτρωμα βάζει ταφόπλακα στην ΕΡΤ και στην πολιτική- πολιτιστική ιστορία της Ελλάδας.
Με ψεύτικους διάλογους, εξαγορές και παραπλανητικές προκηρύξεις η κυβέρνηση επιδιώκει να ξεγελάσει τους εργαζόμενους, να τους κάνει συνενόχους στα σχέδια της, να τους διασπάσει…Επιδιώκει να μας τρομοκρατήσει με συνεχείς απειλές…
Όμως δυο μήνες τώρα πλήθος ανθρώπων στηρίζει από άκρη σε άκρη σε όλο τον κόσμο τον αγώνα των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
Κάθε βράδυ σπουδαίοι καλλιτέχνες, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, συμμετέχουν στο πολιτιστικό πρόγραμμα της στο ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ, στην ΕΡΤ3, στην ΠΑΤΡΑ, στην ΜΥΤΙΛΗΝΗ, στο ΒΟΛΟ και σε όλες τις περιφερειακές εγκαταστάσεις της ΕΡΤ.
Εν τω μεταξύ, μέσα στην προηγούμενη εβδόμαδα και συγκεκριμένα  την Πέμπτη (8/8), πραγματοποιήθηκε μεθοδευμένη κυβερνητική επιχείρηση για το κλείσιμο των πομπών πουαναμετέδιδαν το πρόγραμμα της ΕΡΤ αναλογικά.
«Ρίχνοντας» τον ένα μετά τον άλλο τους πομπούς μεθοδεύεται η οριστική φίμωση της φωνής των εργαζομένων στην ΕΡΤ.
Ξεκίνησαν από τα Στείρα Ευβοίας, προχώρησαν στο Βίτσι της Φλώρινας, ακολούθησε ο πομπός τουΠηλίου και της Μυτιλήνης με αποτέλεσμα να σιγήσει και η ΕΡΑ Αιγαίου. Πλέον, από στη συχνότητα της ΝΕΤ εκπέμπει η "Δ"Τ και από της ΕΤ3 το κανάλι της Βουλής. Οι εργαζόμενοι, όμως, κόντρα και πέρα από τις προσπάθειες της κυβέρνησης του "μαύρου" και των πραξικοπηματικών μεθόδων φίμωσηςκρατούν ζωντανή την ΕΡΤ σαν φωνή της κοινωνίας και όχι σαν φερέφωνο της μνημονιακής συγκυβέρνησης.
Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ συνεχίζουν δυναμικά και αταλάντευτα.Ενώνουν τη φωνή τους με όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ενάντια σε αυτή την πολιτική που καταρρακώνει το συνταγματικό δικαίωμα στην εργασία και όλα τα κοινωνικά και εργατικά δικαιώματα, που με τόσους αγώνες κατακτήθηκαν.
ΑΥΤΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΟΛΩΝ!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 12/8:
22.00 Τεό Λαζάρου- Λουκάς Πανουργίας σε έντεχνα Ελληνικά τραγούδια
με τον Θέμη Συμβουλόπουλο στο πιάνο.
23.30 Μήδεια σε δικά της και αλλά γνωστά τραγούδια σε Ehnic- Rock ρυθμούς
Guitar: Περικλής Παλαμιώτης-Bass: Γιάννης Γρηγορίου-Drums:Δημήτρης Αντωνιάδης
ΕΡΤ ΖΩΝΤΑΝΗ, πομπός της κοινωνίας που αγωνίζεται!

ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου