Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020

(Αφιερωμένο εξαιρετικά στην εισαγγελέα κυρία Αδαμαντία Οικονόμου)! Μιχαλολιάκος: Με τραμπουκισμούς κατά δημοσιογράφων η αναχώρηση για τη φυλακή

 


Μέχρι και την τελευταία στιγμή, οι υποστηρικτές του επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης συνέχισαν την γνωστή τραμπούκικη τακτική τους. Συνθήματα με "αίμα - τιμή" και πάλι.

Μέχρι και την στιγμή  που ο καταδικασθείς επικεφαλής της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή, Νίκος Μιχαλολιάκος έφευγε από το σπίτι του για να παραδοθεί στις αρχές, υποστηρικτές του συνέχισαν την πάγια χρυσαυγίτικη τακτική των τραμπουκισμών.

Περίπου 7-8 άτομα με κουκούλες και κρυμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φώναζαν συνθήματα υπέρ της εγκληματικής οργάνωσης και τραμπούκιζαν τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στο σημείο.

Συγκεκριμένα, προσπάθησαν να τους απωθήσουν  για να μην πλησιάσουν στο αυτοκίνητο που επέβαινε ο αρχηγός της ναζιστικής οργάνωσης, εκτοξεύοντας ταυτόχρονα απειλές, ενώ χτύπησαν ελαφρά και έναν φωτογράφο.

Μαζί με τον Νίκο Μιχαλολιάκο, ήταν και η κόρη του Ουρανία, φωνάζοντας συνθήματα.

Ο αρχηγός της Χ.Α. έφτασε λίγο μετά τις 4μιση το απόγευμα της Πέμπτης στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής. Νωρίτερα, με το άκουσμα της δικαστικής απόφασης ο καταδικασθείς Μιχαλολιάκος, κατέβηκε από το σπίτι του προκειμένου να κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

"Με πάνε φυλακή για τις ιδέες μου. Είμαι περήφανος. Θα δικαιωθούμε και από την ιστορία και τον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τους εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων που ήταν στο πλευρό της ΧΑ ενάντια σε μια βρώμικη χούντα που υπάρχει στα ΜΜΕ, στην πολιτική ζωή της χώρας και στη δικαιοσύνη".

Νωρίτερα είχε απαγγείλει Διονύσιο Σολωμό. "Χαρές και πλούτη κι αν χαθούν, και τα βασίλεια κι όλα, τίποτα δεν είναι σαν στητή, μένει η ψυχή κι ολόρθη", είπε.

https://www.news247.gr/koinonia/michaloliakos-me-trampoykismoys-kata-dimosiografon-i-anachorisi-gia-tin-gada.9027329.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου