Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Κλάψες, ψέματα, αλλά και προκλήσεις από τους ναζιστές εγκληματίες χρυσαυγίτες για να αποφύγουν τη φυλακή

 


 Συνεχίζουν να κλαψουρίζουν οι χρυσαυγίτες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εξετάζεται το θέμα των αναστολών, για να αποφύγουν τη φυλακή, ακολουθώντας το ίδιο μοτίβο με χθες. Ταυτόχρονα, όμως, δεν λείπουν οι προκλήσεις από τους ναζιστές εγληματίες που προσπαθούν να εμφανιστούν σαν αρνάκια.

 

Στην αίθουσα του δικαστηρίου «παρέλασαν» καταδικασθέντες πρώην βουλευτές της εγκληματικής οργάνωσης που έβλεπαν το δικαστήριο από μίλια μακριά, παρουσιάζοντας μία ... μαγική εικόνα λες και δεν ήταν αυτοί που οργάνωναν τις δολοφονίες, τα μαχαιρώματα, το σπάσιμο κεφαλιών, που τρομοκρατούσαν αντιφασίστες, μετανάστες, ιδεολογικούς αντιπάλους, συνδικαλιστές, κομμουνιστές, με οδηγό την σβάστικα, τον Χίτλερ και τη σημαία της Βέρμαχτ. 

Στο δικαστήριο εμφανίστηκαν οι ναζιστές πρώην βουλευτές Ηλιόπουλος, Ματθαιόπουλος και Κασιδιάρης. Οι προκλήσεις απανωτές για ακόμα μία φορά. 

Ενδεικτικά ο συνήγορος του Δ. Αγριογιάννη και Κ. Παπαδόπουλου που καταδικάστηκαν σε επτά χρόνια για την απόπειρα δολοφονίας των Αιγύπτιων αλιεργατών, ανακάλυψε πως η Χρυσή Αυγή «δεν έχει ντε και καλά αρνητικό πρόσημο». Και λίγο ως πολύ είπε στο δικαστήριο ότι επειδή οι καταδικασθέντες είναι Έλληνες πρέπει να τους δοθεί αναστολή γιατί σε κάποιους αλλοδαπούς δίνουν. 

Το πρωτοπαλλήκαρο της ναζιστικής εγκληματικής Χρυσής Αυγής και του αρχηγού Ν. Μιχαλολιάκου, Ηλ. Κασιδιάρης (διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης 13 χρόνια και 6 μήνες), με τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο, αγκαλιά με τη σημαία της Βέρμαχτ, ο «όλες οι καλές δουλειές γίνονται τη νύχτα», το ναζιστικό στέλεχος που εκπαίδευε στα όπλα όχι μόνο τα τάγματα εφόδου αλλά και την κόρη του αρχηγού και τόσα άλλα, έκανε λόγο στο δικαστήριο για «ανεπανόρθωτη βλάβη» που θα του προκληθεί σε περίπτωση που οδηγηθεί στη φυλακή. Αφού επικαλέστηκε την Εισαγγελέα Αδ. Οικονόμου, που στην πρότασή της, όπως επανέλαβε, έχει επιχειρηματολογήσει υπέρ της αθωότητάς του, έγινε ακόμα πιο προκλητικός λέγοντας «με 20.000 βίαιους διαδηλωτές έξω από την πόρτα» ανακοινώθηκε η πρόταση του δικαστηρίου. 

902.gr

https://tasosnastos.blogspot.com/2020/10/blog-post_16.html#more



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου