Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

Να κλείσουν άμεσα γραφεία και ιστοσελίδες της νεοναζιστικής συμμορίας

 

Πηγή: ΚΟΝΤΡΑ

Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ενα πολιτικό μόρφωμα να χαρακτηρίζεται «εγκληματική οργάνωση», να οδηγούνται στη φυλακή ο αρχηγός και το διευθυντήριό του, πρώην βουλευτές του, μέλη και στελέχη του, 40 άτομα συνολικά (εκ των οποίων δύο διαφεύγουν της σύλληψης), και αυτό το μόρφωμα να διατηρεί γραφεία και ιστοσελίδες που λειτουργούν ανενόχλητα. Το ίδιο και τα δύο άλλα νεοναζιστικά μορφώματα, που προέκυψαν από διασπάσεις του πρώτου, οι αρχηγοί των οποίων επίσης καταδικάστηκαν για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης».

Κι αν τα γραφεία θα τα κλείσουν ένα-ένα, γιατί δε θα έχουν λεφτά για να τα συντηρήσουν και κόσμο να τα φυλάει, τις ιστοσελίδες έχουν σκοπό να εξακολουθήσουν να τις λειτουργούν, για να βρομίζουν τον τόπο με την αηδιαστική εθνικοσοσιαλιστική τους προπαγάνδα. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να γελάσουμε με τη γελοιότητά τους (όπως με το κύριο θέμα του xrisiavgi.com, για τους τρεις ήρωες που φυλακίστηκαν, τον Κολοκοτρώνη, τον… αρχιχουντικό δολοφόνο Παπαδόπουλο και τον… Μιχαλολιάκο).

Αλήθεια, πότε έχει ξανασυμβεί καταδικασμένος για «διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης», να κάνει οικονομική εξόρμηση, όπως κάνει ο Λαγός από την ιστοσελίδα του; Το ίδιο ισχύει και για τον Κασιδιάρη, που μέσω της ιστοσελίδας του ενημερώνει ότι ο ίδιος συνεχίζει την… παράδοση των σπουδαίων φυλακισμένων, όπως ο… Θεμιστοκλής και ο Κολοκοτρώνης.

Οι εισαγγελικές αρχές, οι τόσο ευαίσθητες όταν πρόκειται να φυλακίσουν δεκατετράχρονα στα κελιά της ΓΑΔΑ, κάνουν πως δεν βλέπουν. Το αντιφασιστικό κίνημα πρέπει να τους υπενθυμίσει και αυτή τη φορά το καθήκον τους, που μας έχουν συνηθίσει να το εκτελούν τόσο μα τόσο επιλεκτικά.

Πέρα από τις εισαγγελικές αρχές, όμως, υπάρχει κυβέρνηση. Υπάρχουν υπουργεία Δικαιοσύνης και Προ Πο, τα οποία θα έπρεπε να έχουν επιληφθεί αμέσως. Για να μην πούμε για το επιτελείο του… «επιτελικού κράτους», που εδρεύει στο μέγαρο Μαξίμου. H κυβέρνηση έχει την αποκλειστική πολιτική ευθύνη.


http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/10/blog-post_494.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου