Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Συνεργάτες Λαφαζάνη: Γίνεται σκοτεινός πόλεμος εναντίον όσων αντιστέκονται στα μνημόνια


Συνεργάτες του Παναγιώτη Λαφαζάνη αναφερόμενοι στον πρωτοσέλιδο τίτλο του "Βήματος της Κυριακής" ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ "Ήθελε το Grexit του Σόϊμπλε",  έκαναν την παρακάτω δήλωση:
"Ο προβοκατόρικος πρωτοσέλιδος τίτλος του Κυριακάτικου Βήματος, ο οποίος αποδίδεται σε ανώνυμες κυβερνητικές πηγές, είναι ενταγμένος στον κλιμακούμενο πόλεμο, που παραπέμπει σε άλλες σκοτεινές εποχές, ενάντια σε όσους αντιστέκονται στην επιβολή ενός νέου, τρίτου μνημονίου λιτότητας και κοινωνικής λεηλασίας στη χώρα, το οποίο κινδυνεύει να δώσει τη χαριστική βολή στον τόπο. Αυτή, όμως, η φτηνή προβοκατόρικη παραπληροφόρηση δεν δείχνει μόνο παντελή έλλειψη επιχειρημάτων αλλά κυρίως τον πανικό και τα αδιέξοδα των εμπνευστών της".
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρωθυπουργός φέρεται να υποστηρίζει μέσω συνομιλητών του ότι ο Παναγιώτης Λαφαζάνης "προετοίμαζε τη σύγκρουση", καθώς "στις συσκέψεις ερχόταν και μας έλεγε: 'Πάρτε το σχέδιο Σόιμπλε για συντεταγμένο Grexit".
"Δεν κατανοούσε ότι αυτό σήμαινε 10 φορές χειρότερη λιτότητα. Δεν του βγήκε όμως καλά. Το σχέδιο της δραχμής εξελίχθηκε σε 'ριφιφί' και προϋπέθετε κατάληψη της εξουσίας εξ εφόδου" κατά τις ίδιες πηγές που επικαλείται το Βήμα και διαψεύδει η πλευρά Λαφαζάνη.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/synergates-lafazanh-ginetai-skoteinos-polemos-enantion-oswn-antistekontai-sta-mnhmonia.3600345.html


1 σχόλιο:

  1. Πέσται στους Συνεργάτες του Παναγιώτη την φράση ... Vae Victis !!! Και ο Θεός βοηθός !!!

    Ευτυχία Μας που Δεν είμασταν Ποτέ και σε κανένα Συνεργάτες ! Διότι τα Αφεντικά, Οι Ηγέτες, Οι Αρχηγοί, ΕΧΟΥΝ Συνεργάτη ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ !

    Και Εμείς Είμαστε και Αφεντικά και Ηγέτες και Αρχηγοί !!! ΝΑΙ ΕΜΕΙΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή