Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 19 Απριλίου 2020

(Από την "μεσοβέζικη" ΙΣΚΡΑ, η οποία φιλορωσική μεν, καλά δε και με τους αντιΣαββιδικούς... λόγω Β΄Πειραιά - Χωρίςδικά μας σχόλια)! To “Πόρτο Καρράς” στα χέρια Ιβάν Σαββίδη. Δεν ανακοινώθηκαν κρίσιμες λεπτομέρειες

πόρτο

Το εμβληματικό και τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα του γνωστού Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, όπως ανακοινώθηκε, πέρασε στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.
Η εξαγορά του Πόρτο Καρράς έγινε από την Belterra Investments Ltd του Ιβάν Σαββίδη έναντι του πόσου των 205 εκ. ευρώ σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις του αγοραστή.

Η εξαγορά αυτή, η οποία θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες επενδύσεις στον ελληνικό τουρισμό, προκαλεί αρκετά ερωτηματικά, σε μια περίοδο όπου ο τουρισμός στη χώρα μας αλλά και διεθνώς εμφανίζει εφιαλτική καθίζηση, χωρίς να είναι σαφές το πότε θα υπάρξει ουσιαστική ανάκαμψη.
Τουριστικοί κύκλοι υπογράμμιζαν επίσης ότι δεν γνωρίζουν ακόμα κρίσιμες “λεπτομέρειες” της εξαγοράς και ειδικότερα τον τρόπο αποπληρωμής του τιμήματος, ώστε να βγάλουν περισσότερα και ασφαλέστερα συμπεράσματα.

K.M

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου