Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

Υπεραστικοί: "Τιμή στην αλύγιστη Helin Bölek – Αλληλεγγύη στους αγωνιστές του Grup Yorum" (Βίντεο)

 «… Οι δεσμοί μας με τον λαό, οι ρίζες μας που απλώνονται μέσα στον λαό, είναι στην ουσία το να είμαστε ανίκητοι. Ο ιμπεριαλισμός και η ολιγαρχία που το γνωρίζουν αυτό, προσπαθούν να μας απομονώσουν από τον λαό, να μας φιμώσουν…».

Helin Bölek

Από το συντροφικό μουσικό συγκρότημα "Υπεραστικοί" πήραμε και παραθέτουμε το παρακάτω συγκινητικό βίντεο που έφτιαξαν τιτλοφορώντας το δημιούργημά τους: "Τιμή στην αλύγιστη Helin Bölek – Δύναμη στον απεργό πείνας Ibrahim Gökçek!
Αλληλεγγύη στους αγωνιστές του Grup Yorum!".

Στο βίντεο ακούγεται απόσπασμα με την Helin Bölek να τραγουδάει το «Senin için» στο σπίτι της Αντίστασης του Grup Yorum, στη γειτονιά Küçük Armutlu, για να ακολουθήσει η απόδοση από τους "Υπεραστικούς" του τραγουδιού  "Μικρόκοσμος" (Στίχοι: Ναζίμ Χικμέτ - Απόδοση: Γιάννης Ρίτσος, Μουσική: Θάνος Μικρούτσικος).

Από την πλευρά μας να δώσουμε για άλλη μια φορά τα συγχαρητήρια μας στα παιδιά του συντροφικού μουσικού συγκροτήματος, που τα συναντάμε διαρκώς σε κάθε εργατική-λαϊκή κινητοποίηση να προσφέρουν τις νότες τους και την συμπαράσταση τους.



http://tsak-giorgis.blogspot.com/2020/04/helin-bolek-grup-yorum.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου