Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 1 Ιουλίου 2018

Γιάννης Λοβέρδος: Εμετικό κατακάθι της καθεστωτικής δημοσιοκαφρίλας

Οχι ακόμα δεν ζήτησε να ανοίξουν τα ξερονήσια για να σταλούν οι Ελληνες κομμουνιστές για να κάνουν "διακοπές δαπάνες ελληνικού δημοσίου", όπως έγραφε ένας μακαρίτης ομοϊδεάτης και συνάδελφος του. 

Ούτε αποδίδει στους κομμουνιστές ότι "δεν έχουν  σώας τας φρένας", όπως χαρακτήριζε η εφημερίδα που διευθύνει σήμερα -"Βραδυνή"- αυτούς που κατέβασαν την χιτλερική σημαία (Γλέζο και Σάντα) από την Ακρόπολη την περίοδο της κατοχής.



Απλώς ο τύπος δυσανασχετεί και το εκφράζει δημόσια που ακόμα στην Ελλάδα δεν απαγορεύτηκε -όπως έγινε πρόσφατα στην Πολωνία- με νόμο το να δηλώνει κανένας κομμουνιστής και να αγωνίζεται για τις ιδέες του.

Προφανώς αναφερόμαστε στο κατακάθι της καθεστωτικής δημοσιοκαφρίλας που λέγεται Γιάννης Λοβέρδος. Ενα τύπο που για χρόνια υπήρξε κρατικοδίαιτος μαρκουτσοφόρος και στην συνέχεια έμμισθος γραφιάς του Αλαφούζου, του Βαρδινογιάνη του ΔΟΛ κλπ

Τώρα τα εμέσματά του τα εκτοξεύει μέσα από την παρουσία του στα κοινωνικά δίκτυα, στην ανύπαρκτηκυκλοφοριακά φυλλάδα "Βραδυνή" και στο περιθωριακό ακροδεξιό τηλεοπτικό κανάλι Blue Sky.

Δεν έχει νόημα να αναφερθούμε περισσότερο σ\αυτό το υποκείμενο. Ενα περασμένο τουιτάρισμα του μόνο για να γίνει πιο φανερό το επίπεδο της "δημοσιογραφίας" που υπηρετεί:

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/06/blog-post_406.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου