Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Το τιμολόγιο της ασύμετρης ξετσιπωσιάς και η... επανατιμολόγησή της! – ΚΚΕ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σπάει όλα τα ρεκόρ

Η προσωποποίηση της ασύμετρης απειλής!ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
Ύστερα από τη θύελλα αντιδράσεων, απέσυρε το προκλητικό άρθρο της τροπολογίας
 Ενημέρωση: Πέμπτη 26/07/2018 - 15:22
Μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε η τροπολογία-πρόκληση που κατέθεσε η κυβέρνηση και με βάση την οποία αυξάνονταν ως 3.000 ευρώ(από 4.631 ευρώ σε 7.483 ευρώ, προφανώς ως επιβράβευση για τις υπηρεσίες που προσφέρουν) οι αποδοχές των προέδρων των Διοικητικών Συμβουλίων των δημόσιων εταιρειών και των θυγατρικών τους που έχουν περάσει στο Υπερταμείο, η κυβέρνηση απέσυρε -προς το παρόν- το επίμαχο άρθρο από την τροπολογία.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ ξετσιπωσιάς
Πέμπτη 26/07/2018 - 14:27 - Ενημέρωση: Πέμπτη 26/07/2018 - 15:21

Σχετικά με την κυβερνητική τροπολογία που αυξάνει προκλητικά τους μισθούς των διευθυντικών στελεχών των ΔΕΚΟ, το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ με σχόλιό του τονίζει: 
«Η κυβέρνηση, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, δίνει προκλητικές αυξήσεις στα διευθυντικά στελέχη των ΔΕΚΟ για να εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική, τη στιγμή που τα λαϊκά στρώματα στερούνται στοιχειώδεις υποδομές για την ασφάλεια ακόμη και της ζωής τους.
Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σπάει το ένα μετά το άλλο τα ρεκόρ ξετσιπωσιάς».
Κι όλα αυτά την ώρα που η επίθεση της κυβέρνησης σε μισθούς και συντάξεις, συνολικά στο λαϊκό εισόδημα είναι σε πλήρη εξέλιξη και μάλιστα σε μια συγκυρία που έχουν ξεδιπλωθεί σε όλο τους το μεγαλείο οι τραγικές επιπτώσεις αυτής της πολιτικής στη ζωή και στις περιουσίες των λαϊκών στρωμάτων.
Θυμίζουμε ότι σπάζοντας κάθε ρεκόρ ξετσιπωσιάς, η κυβέρνηση, με τροπολογία της τελευταίας στιγμής, επιχείρησε να δώσει προκλητικές αυξήσεις στα διευθυντικά στελέχη των ΔΕΚΟ για να εφαρμόζουν την αντιλαϊκή πολιτική, τη στιγμή που τα λαϊκά στρώματα στερούνται στοιχειώδεις υποδομές για την ασφάλεια ακόμη και της ζωής τους.
Κάτω από την κατακραυγή και τη θύελλα αντιδράσεων, η κυβέρνηση απέσυρε το συγκεκριμένο άρθρο από την τροπολογία, ωστόσο θα το επαναφέρει με διαφορετική διατύπωση! 
Όπως σημείωσε η υφυπουργός Οικονομικών Κ. Παπανάτσιου,ανακοινώνοντας την απόσυρσή του, το τελευταίο άρθρο
«παρόλο που λύνει προβλήματα των ΔΕΚΟ, δεν είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι με τη διατύπωσή του και θα το επαναφέρουμε σε επόμενη φάση. Θα το αποσύρουμε».
https://zbabis.blogspot.com/2018/07/To-timologio-tis-asymetris-xetsiposias-kai-i-epanatimologisi-tis-KKE-I-kyvernisi-SYRIZANEL-spaei-ola-ta-rekor.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου