Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 24 Ιουλίου 2018

ΝΤΡΟΠΗ σου κυρία ΛουπάκηΗ κυρία είναι δημοσιογράφος στην εφημερίδα "Αυγή" και στο κομματικό ραδιοσταθμό του ΣΥΡΙΖΑ. Λέγεται Ευγενία Λουπάκη και είναι σύζυγος του Θανάση Καρτερού. 
Οποιος έχει έστω και επιφανειακά παρακολουθήσει την επαγγελματική και πολιτική της διαδρομή δεν θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει δημοσιογραφικό ντόμπερμαν του Τσίπρα όπως έχει καταντήσει το τελευταίο διάστημα ο άντρας της. (Και αυτουνού οι σχέσεις του δεν ήταν πάντα οι καλύτερες με τον σημερινό πρωθυπουργό).
 Με αυτό το σκεπτικό, μας εντυπωσίασε εντελώς αρνητικά η τουλάχιστον "ατυχή" ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.

Φυσικά πήρες τις απαντήσεις που έπρεπε από χρήστες του διαδικτύου, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι εντελώς απαράδεκτη η τακτική να συγκρίνονται οι πυρκαγιές που υπήρξαν στην Ηλεία το 2007 με αυτές που έγιναν χτες.
Τι θέλεις να μας πει δηλαδή η κυρία; Οτι επειδή οι σημερινοί νεκροί από τις πυρκαγιές είναι λιγότεροι απ' τους νεκρούς του 2007 αυτή η κυβέρνηση .. νικάει... όπως τις απαντάει και ένας χρήστης του Ιντερνέτ;
 
Από μας μια λέξη μόνο. ΝΤΡΟΠΗ σου κυρία Λουπάκη.

http://gregordergrieche.blogspot.com/2018/07/blog-post_91.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου