Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Είναι ξετσίπωτοι... Φτύστε τους! Γκρεμίστε τους! Εξαφανίστε τους!


Στις “παροχές” προς τα θύματα και τους δολοφονημένους των κυβερνητικών αλητών και το ότι τα καμένα αυτοκίνητα δεν θα πληρώσουν… τέλη κυκλοφορίας.

Στις “πα­ρο­χές” προς τα θύ­μα­τα και τους δο­λο­φο­νη­μένους οι κυ­βερ­νη­τι­κοί αλήτες ανακοινώνουν ότι τα κα­μέ­να αυ­το­κί­νη­τα δεν θα πλη­ρώ­σουν… τέλη κυ­κλο­φο­ρί­ας!!!Είναι θρα­σείς, είναι ανάλ­γη­τοι, είναι δο­λο­φό­νοι. Σκο­τώ­νουν και προ­κα­λούν. Είναι ελε­ει­νά αν­θρω­πά­κια που υπάρ­χουν απλώς με την ανοχή και την συ­γκα­τά­βα­σή μας.

Είναι πολιτικά αδίστακτοι!
Την ώρα που ακόμα καπνίζουν τα αποκαΐδια στους τόπους της πύρινης τραγωδίας, η κυβέρνηση ΣΥΝΑΝΕΛ, επιχείρησε να περάσει στη Βουλή, με τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, ρύθμιση για αύξηση στους μισθούς των διοικητών των ΔΕΚΟ έως και 2850 ευρώ μηνιαίως!!!

Αυξήσεις έως και 60% στους μισθούς τους!!! 

Με την προωθούμενη ρύθμιση οι μισθοί και οι αποζημιώσεις των προέδρων, των διευθυνόντων και εντεταλμένων συμβούλων των συγκεκριμένων δημόσιων επιχειρήσεων δεν θα δεσμεύονται από το ανώτατο όριο των 4.631 ευρώ αλλά θα καθοριστούν με νέα υπουργική απόφαση και σε κάθε περίπτωση δεν θα μπορούν να ξεπερνούν το 90% των μηνιαίων αποδοχών και επιδομάτων του Προέδρου του Αρείου Πάγου. Να σημειωθεί ότι οι αποδοχές του προέδρου του ανώτατου δικαστηρίου ανέρχονται σε 8.314,56 ευρώ που σημαίνει ότι το 90% ισοδυναμεί με μισθό 7.483,10 ευρώ.

Θα τους έδιναν λοιπόν πάνω – κάτω 7.500 ευρώ μισθό!!!

Η ξετσιπωσιά σε όλη της το «μεγαλείο». 

Επιχείρησαν να «μπουκώσουν» με χρήμα διοικητικά στελέχη ΔΕΚΟ που εποπτεύονται από το Υπερταμείο.
Δηλαδή στελέχη που έχουν αναλάβει να ξεπουλήσουν τη δημόσια περιουσία, αφού στο νέο υπερταμείο έχει συγκεντρωθεί το σύνολο των κρατικών επιχειρήσεων, κινητής και ακίνητης περιουσίας, προκειμένου να εκποιηθεί!!!

Μετά την κατακραυγή, η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου απέσυρε την τροπολογία!

Όμως όπως εξήγγειλε θα την επαναφέρει με «καλύτερη διατύπωση»!!!

Πόσο καλύτερη …διατύπωση μπορεί να έχει μια ρύθμιση για αυξήσεις έως και 60% στους μισθούς στελεχών, όταν σε λίγους μήνες θα κοπούν κατά 18% οι συντάξεις χιλιάδων συνταξιούχων που ήδη ζουν στη φτώχεια και την ανέχεια…

Βέβαια αν δεν έχεις τσίπα και τη …διατύπωση θα βρεις, αλλά και τη νύχτα που θα περάσεις την τροπολογία!!!!

  • Ερώτημα: Υπάρχει πάτος στον σύριζα? 
  • Απάντηση:  ΟΧΙ, τα Συριζαυγουλα είναι άπατα, κερδίζουν επάξια το τίτλο του απόλυτου υπηρέτη (τσιράκι) της αστικής τάξης, οι Σαραροβενιζελοπαπανδρεοκαρατζαφερηδες ωχριούν μπροστά τους...
https://tasosnastos.blogspot.com/2018/07/blog-post_26.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου