Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

(Την Δούρου δείχνει - δια της πλαγίας - ο Σκουρλέτης)! Ο τέλειος συντονισμός! Τον Ψινάκη έπρεπε να ειδοποιήσει...τον Μπουρνούς ειδοποίησε!

 

''Parapolitic Annotation''
«Αλλού με τρώει Γιάννη μου κι αλλού εσύ με ξύνεις»...Κατά την σοφή Ελληνική παροιμία!
Τ΄ ακούσαμε κι αυτό! Μόνο στο Ελλαδιστάν συμβαίνει! Σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης, η υπεύθυνη της Περιφέρειας για την Πολιτική Προστασία κ. Τσούπρα, ειδοποίησε λάθος Δήμαρχο να κάνει εκκένωση στο Μάτι.

Δεν το λέει η «στήλη»...ο Υπουργός το λέει! Άντε βρε... συγχαρητήρια! Την επόμενη φορά άμα κινδυνέψει το Κερατσίνη, να δώσετε εντολή στον Παχατουρίδη να το εκκενώσει...(Τυχαία η επιλογή Δήμου και Δημάρχου).

Δείτε ΕΔΩ 
Είναι σίγουρο ότι κάτι δεν πάει καλά σ’ αυτό το κράτος καθώς και ο κ. Σκουρλέτης όπως και τα περισσότερα κεντρικά ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες, επιβεβαιώνει σε συνέντευξή του στον Real FM ότι η υπεύθυνη της Περιφέρειας για την Πολιτική Προστασία, η κ. Τσούπρα μετά από εντολή της Πυροσβεστικής μεταβίβασε στον δήμαρχο τον κ. Μπουρνούς, το να εκκενώσει το Μάτι. Μόνο που το Μάτι ανήκει στον Δήμο Μαραθώνος και όχι στον Δήμο Ραφήνας.
https://www.pitsounicity.gr/2018-07-16-21-11-53/15785-o-teleios-syntonismos-ton-psinaki-eprepe-na-eidopoiisei-ton-bournoys-eidopoiise

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου