Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Η ΟΡΓΗ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑH λαϊκή οργή, ο θυμός, η αλληλεγγύη για τους πυρόπληκτους και για κάθε τραγωδία, έχουν αξία μόνο αν συνοδεύονται με αγωνιστικά αντανακλαστικά διεκδίκησης μέτρων αποκατάστασης και χρηματοδότησης ώστε να μην ξαναζήσουμε τέτοια κατάσταση.http://gregordergrieche.blogspot.com/2018/07/blog-post_865.html

1 σχόλιο:

 1. ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ!

  1. Και βγήκαν διάφορες Φυλλάδες ως Πραιτωριανοί Του Δολοφονικού Βοθροσυστήματος και είπαν/γράψαν: Οι Νεκροί ζητούν απαντήσεις!

  και ΕΤΣΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΘΡΥΛΑ ΤΟΥΣ!

  ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!

  ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ!

  Η ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ: ΤΟ ΓΙΑΤΙ; ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΘΕΙΚΑΜΕ; ΓΙΑΤΙ ΠΝΙΓΗΚΑΜΕ;

  Διότι Ρέ Ρουφιάνοι Του Δολοφονικού Βοθροσυστήματος όταν ΖΗΤΑΣ "ΑΠΑΝΤΗΣΗ" ... ΔΕΧΕΣΑΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΣΟΥ! ΤΗΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ" ΤΟΥΣ;

  Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΑΝΘΡΑΚΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΝΙΓΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ .. ΓΙΑΤΙ!

  ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΩΝ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ ΟΛΟΥΣ! ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!


  2. Σωστά! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ! ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΤΕ ΚΡΑΤΟΣ! ΑΛΛΑ ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ;

  ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ/ΚΡΑΤΏΝ (ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ) Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ 21ΑΙΩΝΑ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΜΙΑΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ! ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΧΑΛΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ!

  ΣΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟ ΨΕΜΑ ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ Η ΒΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ (ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ) ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΑΣ!

  ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΟΤΕΤΣΙ Η ΕΛΛΑΣ" ΌΛΑ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΩΝΤΑΙ 200% ΚΑΙ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΝΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥ!

  Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΟΣ ΚΑΙ ΑΘΩΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ ΜΑΣ! ΆΣ ΜΗΝ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ 114! ΆΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΤΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΣΎΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ! ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ "ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΜΕ ΕΥΛΑΒΙΑ (ΚΥΠΡΟΣ/ΑΤΤΙΛΑΣ 1974)! ΤΟΤΕ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΜΕ ΛΑΪΚΉ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΛΑΟΣ ΤΟ 1981 ΕΙΘΕΛΕ "ΑΛΛΑΓΗ" ..ΠΡΟΔΟΘΕΙΚΕ ΞΑΝΑ! ΤΟ 1989 Ο ΛΑΟΣ ΕΙΘΕΛΕ "ΚΑΘΑΡΣΗ" ΠΡΟΔΟΘΕΙΚΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΦΕΡΑΝΕ ΤΗΣ "ΑΝΑΛΑΤΕΣ ΦΑΣΟΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ"! Ο ΛΑΟΣ ΜΕΤΑ ΕΙΘΕΛΕ "ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ" ΞΑΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ-ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ "ΙΣΧΥΡΟ ΚΡΑΤΟΣ" ΤΟΥ Play S. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΎΣΤΕΡΑ ΎΣΤΕΡΑ .. ΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΣΤΕΡΑ! ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ! ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΝΑ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟ ΛΑΟ!

  Για να ξέρεται ΟΛΟΙ ΣΑΣ: Οι Αποικιοκράτες μαζί με Τους Λακεδοραγιάδες Τους "Εχουν" Χαφιέδες μέσα Στον Λαό για να Αφουγκραστούν "Της Κρυφές Του Σκέψεις"! ΥΣΤΕΡΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ! ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ (βλ. Σημερινή ΜΚΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΌΤΙ "ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΣ"!

  Τόσο οι Νεκροί της ΜΑΝΔΡΑΣ Μας ΕΔΕΙΞΑΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΑΝΔΡΩΣΑΝ!

  Τόσο οι Νεκροί Απανθρακωμένοι στο ΜΑΤΙ ΜΑΣ ΈΔΕΙΞΑΝ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!

  ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΑ ΜΑΤΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΌΤΙ Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΝΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ! Τί και εάν τρέξει λίγο αίμα; ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΙ ΕΤΡΕΞΕ.. ΣΑΜΠΑΝΙΑ;  Ρέ: ΜΚΟ-ΜΕΤΑΠΡΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ!

  ΛΑΚΕΔΟΡΑΓΙΑΔΕΣ ΔΕΝ ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ! ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

  ΕΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΝΟΜΙΖΕΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΣΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!

  ΤΟ "ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ" ΌΜΩΣ ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ" ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ!

  ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΙ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ" ΑΛΛΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ!


  1.ΥΓ.: Ίσως Το "Μάτι" δείξει να καταλάβουν ΟΛΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ! ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΑΤΙ" ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!

  2.ΥΓ.: ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ "ΜΑΤΙΟΥ" ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ "ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ" ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ: ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!

  3.ΥΓ.: {1.ΥΓ. + 2.ΥΓ.} ΤΟ "ΑΔΙΑΣΤΑΤΟ" ΤΟΥ "ΧΡΟΝΟΥ" ΠΛΕΚΕΙ ΤΟ "ΔΙΧΤΥ" Του Ν. ΓΚΑΤΣΟΥ!!!


  ΥΓ. "ΜΝΗ.ΜΟΝΙΑ" και "ΜΑ.ΚΕΔΟΝΙΑ" Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ "ΜΝΗ.ΜΑ" ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
  ΑΜΕΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή