Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2017

Το «Δίκτυο Σπάρτακος» καταγγέλλει τους εργατοπατέρες Καλφαγιάννη – Κουνή και αποχωρεί από την ertopen. (Ηχητικό)

Ο ασκός του Αιόλου έχει ανοίξει για τα καλά στην ertopen. Περιμένουμε να ολοκληρωθούν οι εξελίξεις για να κάνουμε μια ολοκληρωμένη τοποθέτηση όπως έχουμε υποσχεθεί σαν ιστότοπος, ενώ μια εισαγωγή για το κείμενο μας που θα προκύψειυπάρχει εδώ.

Σήμερα ο εκπρόσωπος του «Δικτύου Ελεύθερων φαντάρων Σπάρτακος» στην τελευταία τους ραδιοφωνική εκπομπή είπε τα πράγματα με το όνομα τους δηλώνοντας την αποχώρησή τους από την ertopen.  
Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιδιώκοντας να «σβήσει» κάθε φωνή αμφισβήτησης και εναντίωσηςπροχωράει σε μια άθλια μεθόδευση χρησιμοποιώντας τους εργατοπατέρες Καλφαγιάννη και Κουνή  μας είπε ο Νίκος Αργυρίου.
Με εκτελεστικά όργανα τους ιθύνοντες της  ΠΟΣΠΕΡΤ, οι οποίοι όπως αποδείχτηκε χρησιμοποίησαν την ertopen σαν όχημα για να ικανοποιήσουν τις προσωπικές –συνδικαλιστικές τους φιλοδοξίες, η κυβέρνηση βάζει τέλος σε ένα αυτοδιαχειριζόμενο, ριζοσπαστικό εγχείρημα, τόνισε ο εκπρόσωπος του «Σπάρτακου». 

Στην ίδια κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις που προηγήθηκαν του παραγωγού της εκπομπής  «Κόκκινος Ορίζοντας».  Με δημόσια τοποθέτησή του ο Νίκος Πελεκούδας που παρουσίαζε την εκπομπή και η οποία έκφραζε τις πολιτικές θέσεις του ΕΕΚ  έκανε γνωστό την αποχώρηση.  «Σήμερα όλες οι αρχές που με (μας) έφεραν στα μικρόφωνα της ERTOPEN καταστρατηγούνται με την ακέραια ευθύνη της ΠΟΣΠΕΡΤ.
Η μάχη για να υπάρξει ένα πραγματικό αγωνιστικό αυτοδιαχειριζόμενο ραδιόφωνο συνεχίζεται. Για να αποκτήσουν φωνή όλοι όσοι τους την αρνείται η αστική εξουσία», ήταν η κατακλείδα της δήλωσης του.

Υ.Γ. Αναμένουμε  άλλες δυο τοποθετήσεις παραγωγών ραδιοφωνικών εκπομπών της ertopen. 
 
http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/11/ertopen_13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου