Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Το διαδίκτυο "γλεντάει" με την βράβευση Τσίπρα


Ατέλειωτο πανηγύρι έστησαν οι χρήστες του διαδικτύου στην αναγγελία της είδησης ότι ο ιδρυτής του περιοδικού Politique Internationale Πατρίκ Πατρίκ Βάσμαν απένειμε σήμερα το πρωί στον Τσίπρα το βραβείο «Πολιτικού σθένους».

Τις ενθουσιώδεις δηλώσεις του Ελληνα πρωθυπουργού μετά απ’ αυτή την εξέλιξη και στις οποίες τόνισε ότι «Πρόκειται για μεγάλη τιμή, το βραβείο ανήκει στον ελληνικό λαό, εγώ το παραλαμβάνω στο όνομά του. Το σθένος το δικό μας είναι το σθένος που επέδειξε ο ελληνικός λαός σε πολύ δύσκολες συνθήκες», δεν φαίνεται να συμμερίζονται οι θαμώνες του  twitter.



Τους δόθηκε όμως η ευκαιρία να επιστρατεύσουν το χιούμορ, τις σκωπτικές ατάκες και τις ευρηματικές φωτοσυνθέσεις για να σχολιάσουν με το δικό τους τρόπο, αυτό που τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, παρουσιάζουν σαν μεγάλη κυβερνητική επιτυχία.

 Από την πλευρά του το Γραφείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ σχολιάζει:

«Ο κ. Τσίπρας αξίζει πέρα για πέρα το βραβείο που του δίνεται σήμερα από τους εκπροσώπους του γαλλικού κεφαλαίου, οι οποίοι μάλιστα τον συγκρίνουν με τους γνωστούς σφαγιαστές των δικαιωμάτων των λαών τους και άλλων λαών, όπως ο Ρ. Νίξον και ο Φρ. Ντε Κλερκ.

Ο πιο καλός ο μαθητής πρέπει να βραβεύεται για τις επιδόσεις του και χωρίς αμφιβολία ο κ. Τσίπρας παίρνει άριστα στις επιδόσεις του στην εξαπάτηση του λαού και την κατεδάφιση όσων λαϊκών δικαιωμάτων δεν ολοκλήρωσαν οι προηγούμενοι. Να υποθέσουμε ότι θα ακολουθήσει και η βράβευση από εκπροσώπους των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ».


Μια μικρή γεύση από τις τοποθετήσεις χρηστών του διαδικτύου παίρνουμε από τα παρακάτω σχόλια.











http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/11/blog-post_380.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου