Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 23 Ιουλίου 2016

(Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ)! Προληπτικές… συλλήψεις

Προληπτικές… συλλήψεις
Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης

Ένταση και συλλήψεις σημειώθηκαν αργά το απόγευμα της Παρασκευής στον Άγιο Δημήτριο, λίγη ώρα πριν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση του Δήμου, στο Πάρκο του Ελευθερίου Βενιζέλου.


Συνολικά έγιναν 30 συλλήψεις μελών της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, τα οποία αποπειράθηκαν να εισέλθουν στον χώρο, φωνάζοντας συνθήματα.

Άμεσα επενέβη η αστυνομία, η οποία και συνέλαβε τους διαδηλωτές. 















Και ενω όλα αυτά συνέβησαν πριν την ομιλία, ο Αλέξης Τσίπρας, λίγο αργότερα μίλησε στους συγκεντρωμένους για «καθημερινές μάχες στις οποίες αταλάντευτα θα βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, μάχες για τη διεκδίκηση της δικαιοσύνης και της ισονομίας, απέναντι στη γραφειοκρατία και τη διαφθορά». Στην ομιλία του ο κ. Τσίπρας αναφέρθηκε επίσης αναλυτικά στην παραχώρηση της έκτασης 32 στρεμμάτων του Ασύρματου από το Δημόσιο στον Δήμο Αγίου Δημητρίου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της κυβέρνησης αλλά και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης η παρουσία του οποίου προκάλεσε έκπληξη σε αρκετούς εκ των παρευρισκόμενων. Γεωργιάδης και Τσίπρας αντάλλαξαν χαμόγελα αλλά και... μια θερμή χειραψία.







http://www.zougla.gr/greece/article/silipsis-ligo-prin-tin-omilia-tsipra-ston-agio-dimitrio


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου