Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2016

(Χωρίς σχόλια)! Ο Κήρυκας Χανίων του Κων. Μητσοτάκη έλαβε δάνειο 300.000 ευρώ, αλλά δεν επέστρεψε ούτε ευρώΟ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Σαντορινιός, κατά τη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης της Εξεταστικής Επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ, κατήγγειλε τη χορήγηση δανείου 300.000 ευρώ στον Κήρυκα Χανίων, συμφερόντων του πρώην πρωθυπουργού και επίτιμου προέδρου της ΝΔ Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Κήρυκας Χανίων, του οποίου ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, έλαβε το δάνειο 300.000 ευρώ από την Τράπεζα Πειραιώς το οποίο δεν αποπλήρωσε ποτέ. Μάλιστα σύμφωνα με όσα ανέφερε ο κ. Σαντορινιός η εταιρεία είχε σωρευτικές ζημιές πάνω από 200.000 ευρώ όταν της χορηγήθηκε το δάνειο.
Το Δεκέμβριο του 2015 η Τράπεζα Πειραιώς κατήγγειλε τη σύμβαση, καθώς δεν είχε εισπράξει ούτε ένα ευρώ. Ο διευθύνων σύμβουλος της Τράπεζας Πειραιώς, Γ. Πουλόπουλος, που κατέθεσε σήμερα στην εξεταστική επιτροπή, δήλωσε ότι θα πρέπει να δει αυτή την περίπτωση και να επανέλθει, υπογραμμίζοντας πως το «να μην έχει πληρωθεί τίποτα για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα δεν είναι λογικό». 


http://tvxs.gr/news/ellada/o-kirykas-xanion-toy-kon-mitsotaki-elabe-daneio-300000-eyro-alla-den-epestrepse-oyte-eyr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου