Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Τραγάκης στο tvxs.gr: Απομακρύνεται ο φίλος του ναζί «Άη Βασίλη»


Οδηγός του αντιπροέδρου της Βουλής Γιάννη Τραγάκη ήταν ένας εκ των εικονιζόμενων στη φωτογραφία με τους τέσσερις χρυσαυγίτες που χαιρετούν ναζιστικά μαζί με τον νεοναζί «Άγιο Βασίλη». Το γεγονός επιβεβαίωσε στοtvxs.gr ο ίδιος ο Γιάννης Τραγάκης, σημειώνοντας ότι δεν γνώριζε τις εν λόγω δραστηριότητες του οδηγού, τον οποίο απομακρύνει άμεσα από τη θέση του.

Η εν λόγω φωτογραφία περιλαμβάνεται στα στοιχεία που συνοδεύουν τη δικογραφία που βρίσκεται ήδη στη Βουλή και προέρχονται από τους υπολογιστές του Γιώργου Πατέλη και του Γιάννη Καζατζόγλου.
Σχολιάζοντας τη φωτογραφία, ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε ανακοίνωσή του υποστήριξε ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος της Χρυσής Αυγής γι’ αυτό παρουσιάζονται διαρκώς χαλκευμένα και ψευδή στοιχεία όπως αυτή η φωτογραφία που προβλήθηκε χθες και σε τηλεοπτικούς σταθμούς».
Ο Κασιδιάρης, νωρίτερα την Πέμπτη -ημέρα που η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής αποφάσισε την άρση ασυλίας του χρυσαυγίτη βουλευτή Γιώργου Γερμενή- ισχυρίστηκε μιλώντας σε δημοσιογράφους ότι οι νεαροί που απεικονίζονται στη φωτογραφία δεν έχουν καμία σχέση με τη Χ.Α. Επίσης, ανέφερε ότι ένας εξ αυτών, ο άντρας που στέκεται πίσω από τον νεοναζί «Άγιο Βασίλη», ονομάζεται Στυλιανός Γιαλελής και είναι οδηγός του αντιπροέδρου της Βουλής , Γιάννη Τραγάκη.
Ο Γιάννης Τραγάκης, όπως ανέφερε στο tvxs.gr, έμαθε σήμερα ότι ο οδηγός του απεικονίζεται στη φωτογραφία και μετά από αυτό έχουν ξεκινήσει διαδικασίες για την αντικατάστασή του.

http://tvxs.gr/news/ellada/odigos-toy-tragaki-filos-me-ton-nazi-%C2%ABagio-basili%C2%BB

1 σχόλιο:

  1. οι οδηγοί και συνοδοί των βουλευτών δεν ελεγχονται στον ιδιωτικό τους βίο και δεν ενημερώνεται ο
    κάθε βουλευτής ποιόν έχει δίπλα του στις ΗΠΑ αυτό θα του κατέστρεφε την πολιτική του καριέρα
    φαντάζεστε δίπλα στον Πρόεδρο Barack Obama έναν τις Ku Klux Klan.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή