Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

(Μούγγα τώρα οι υπερπατριώτες δεξιοί κι ακροδεξιοί/αριστεροί τύπου Κανέλλης); Φωτογραφίες υποψηφίων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, με τον πρόεδρο των Γκρίζων Λύκων


Σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με τη σχέση υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ με τους Γκρίζους Λύκους, προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, δημοσιεύοντας σχετικές φωτογραφίες.
Σε αυτές διακρίνονται ο υποψήφιος με τον συνδυασμό της ΝΔ για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χατζηγκενέ Ιρφάν, ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν, η υποψήφια στο δήμο Κομοτηνής με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ και πρώην ευρωβουλευτής, Σιμπέλ Μουσταφάογλου και ο υποψήφιος στην Ξάνθη με τον συνδυασμό του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Καρά. Οι προαναφερόμενοι έχουν απαθανατιστεί είτε με τον πρόεδρο των Γκρίζων Λύκων είτε με στοιχεία που παραπέμπουν στην ανεξάρτητη Θράκη.
"Δεν υπάρχει υποψήφιος στις παρατάξεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας που να μην έχει βγει φωτογραφία  με τον Πρόεδρο των Γκρίζων Λύκων ή τη φωτογραφία της ανεξάρτητης Θράκης. Αυτό το γνωρίζανε πολύ καλά" επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε.
Αξίζει να σημειωθεί πως οι αποκαλύψεις για τις φωτογραφίες του Αχμέτ Κουρτ με τον ηγέτη των Γκρίζων Λύκων, οδήγησε στην απόσυρση της υποψηφιότητάς του από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/fwtografies_ypopshfiwn_toy_pasok_kai_ths_nd_me_ton_proedro_twn_gkrizwn_lukwn.2759422.html

1 σχόλιο:

  1. η το απαυγασμα του δωσιλογισμού και σκοταδισμού εν Ελλάδι ένας εισαγγελεύς δεν υπάρχει
    να τους δικάσει για εσχάτη προδοσία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή