Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Αντιστράτηγος στο ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής

 

Η Χρυσή Αυγή ανακοίνωσε πως ο αντιστράτηγος Ελευθέριος Συναδινός, τέως Διευθυντής Ειδικών Δυνάμεων του Ελληνικού Στρατού, θα είναι υποψήφιος της νεοναζιστικής οργάνωσης στις ευρωεκλογές.


Υπενθυμίζεται πως σε πόρισμα, στο πλαίσιο της έρευνας για φασιστικά σταγονίδια στις ένοπλες δυνάμεις, γινόταν λόγος για μηδενική διείσδυση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής στο στρατό. Πριν από τον Ε. Συναδινό υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις που έφεραν στην επιφάνεια τις σχέσεις στελεχών των ενόπλων δυνάμεων με τους νεοναζί. Από τον ταγματάρχη των ειδικών δυνάμεων στο Βόλο, «εκπαιδευτή» του Ηλία Κασιδιάρη έως τους χρυσαυγίτες επαγγελματίες οπλίτες (Κομοτηνή και Νίκαια).
Το Δίκτυο Ελευθέρων Φαντάρων Σπάρτακος υπενθυμίζει με ανακοίνωσή του ορισμένες περιπτώσεις που έχουν καταγγελθεί το τελευταίο διάστημα και μετατρέπουν, όπως τονίζει, σε «κουρελόχαρτο» το πόρισμα των επιτελείων. Μεταξύ άλλων αναφέρεται σε «υπολοχαγό στο ΚΕΝ Θήβας που παρουσίαζε σε αναφορά τον Χίτλερ ως ‘μεγάλο πολιτικό άνδρα’, σε προεκλογικές εξορμήσεις χρυσαυγιτών υπαξιωματικών και αξιωματικού στις εκλογές του 2012, στη δράση του ανθυπολοχαγού των Ειδικών Δυνάμεων αδελφού του Κασιδιάρη και στα συνθήματα των ΟΥΚάδων του λιμενικού σε στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου».

«Καθημερινά πληθαίνουν οι καταγγελίες για τη δράση ναζιστών ΕΠ.ΟΠ. και χαμηλόβαθμων αξιωματικών στις Ένοπλες Δυνάμεις, που απολαμβάνουν την κάλυψη των επίσημων στρατιωτικών αρχών», υπογραμμίζει το Δίκτυο Σπάρτακος, ενώ υπενθυμίζει και τα «σταγονίδια από σόι» στο Στρατό, την υπόθεση Φαραντάτου
http://tvxs.gr/news/ellada/antistratigos-sto-psifodeltio-tis-xrysis-aygis

1 σχόλιο:

  1. Aυτό το Ζώον που βλέπεται στη φωτογραφεία δεν ξέρει ούτε Αγγλικά να μιλάει έφτασε εκεί
    που έφτασε κακός, έρποντας γλείφοντάς και με τα κερατά του. μόνο που του βρήκανε ναζιστικό υλικό μέσα στο σπίτι του έπρεπε να τον καθαιρέσουν και να βρίσκεται στις φυλακές ΣΦΑ . είναι καθαρός κωλογλείφτης. αυτός στον Αγγλικό στρατό το πολύ πολύ να ήτανε ημιονηγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή