Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

“Ο ΣΥΡΙΖΑ πουλάει την Θράκη”




Η υπόθεση της Σαμπιχά Σουλεϊμάν έδωσε τη δυνατότητα στο καθεστώς να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ με το υπερόπλ0 των εθνικών θεμάτων. Το εναρκτήριο λάκτισμα το έδωσε το ΒΗΜΑ, που απεφάνθη ότι «ο Ο ΣΥΡΙΖΑ…

διαπράττει ένα τεράστιο εθνικό λάθος, ενδίδοντας στις απαιτήσεις των τουρκογενών μουσουλμάνων», για να ακολουθήσουν ο Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Θεόδωρος Πάγκαλος, η Χρυσή Αυγή, όποιος πέρναγε από τα κανάλια, τα ραδιόφωνα και τα μπλογκ έριχνε και μια κατραπακιά.

by…Ανανδρανιστάκης Γιώργος

Ολαρία, ολαρά, ο Μαρκήσιος Ντε Σαντ μ΄ έναν χίπη, ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά, ο γραμματέας μαζί με τον αλήτη κι η παρθένα με τον σατανά. Όλοι μαζί κι αντάμα, ο Κρανιδιώτης που έφερε τον Οτσαλάν στην Ελλάδα, αγκαλιά με τον Πάγκαλο που παρέδωσε τον Οτσαλάν στους Τούρκους πράκτορες. Ένας συνονθυλευματικός οχετός, που ξεχύθηκε από το ψυχαρέικο, κατέβρεξε τα δεξιά και ακροδεξιά σάιτ, πότισε το περιβόλι του Ευαγγελάτου, για να καταλήξει στο εργαστήριο γκεμπελισμού, που ονομάζεται κατ΄ ευφημισμόν Βραδινό Δελτίο Ειδήσεων του ΜΕΓΚΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απέσυρε την υποψήφιά του, επειδή υπέκυψε στις πιέσεις του Τουρκικού Προξενείου. Αυτό ήταν το μήνυμα που εξέπεμψε σύμπας ο οχετός. Ούτε λάθη, ούτε κακοί χειρισμοί, ούτε αντιρρήσεις της τοπικής κοινωνίας, όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υποχείριο του Προξενείου και κατ΄ επέκταση του Ερντογάν, το είπε ξεκάθαρα ο Πάγκαλος. Πρόκειται βεβαίως για πλήρη αντιστροφή της πραγματικότητας. Το Προξενείο πίεζε τους εκπροσώπους της μειονότητας να μην κατέβουν υποψήφιοι με κανένα κόμμα κι ο ΣΥΡΙΖΑ, το μόνο κόμμα που κατεβάζει μειονοτικό υποψήφιο, τον Μεστάν Οσμάν Ουμίτ, έγινε ξαφνικά υποχείριο του Προξενείου!

Πρόκειται για την πιο χοντροκομμένη απ’ όλες τις συκοφαντίες που έχουν εκτοξευτεί μέχρι τώρα εναντίον του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Το ξέρουν, παρόλα αυτά συνεχίζουν ακάθεκτοι, προσδοκώντας ότι κάτι θα μείνει στο τέλος. Ότι ένα μέρος του ακροατηρίου θα πιστέψει πως η Αριστερά είναι έτοιμη να πουλήσει την πατρίδα στους εχθρούς, πρόσεχε πατριώτη, γιατί εκτός από το νόμισμά σου, κινδυνεύει να χαθεί και η Θράκη.

Πρέπει να ομολογήσουμε ότι κάθε φορά καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα. Δεν ορρωδούν προ ουδενός, δεν διστάζουν να ρίξουν στο προεκλογικό τραπέζι ακόμη και τα πιο ευαίσθητα θέματα, να αμφισβητήσουν δικαιώματα ομάδων του πληθυσμού, να διχάσουν τους πολίτες, να τους κατατάξουν σε εθνικόφρονες και μιάσματα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα με στοιχεία τραγωδίας.

Θα το πάνε μέχρι τέλους, μέχρι να σιγουρευτούν ότι το καθεστώς βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνους. Θα το κάνουν για πολλούς λόγους, κυρίως όμως επειδή είναι πολλά τα λεφτά Άρη. Κοιτάξτε γύρω σας, η μοιρασιά έχει αρχίσει ήδη, επιστρέφουν τις τράπεζες στους ιδιώτες έναντι πινακίου φακής, πουλάνε κοψοχρονιά το Ελληνικό, μοιράζουν λιμάνια και φιλέτα σε ημετέρους. Κι αυτό είναι απλώς το ορεκτικό. Σε λίγο θα ξεκινήσει το μεγάλο φαγοπότι, τόσο μεγάλο, που θα κάνει τον Άκη Τσοχατζόπουλο να μοιάζει με αγαθό κλέφτη ποδηλάτων.

΄Εχουν ανοίξει διάπλατα το στόμα τους και περιμένουν. Ή θα τους το κλείσουμε με την ψήφο μας ή θα μας καταπιούν εν ριπή οφθαλμού.

http://paganeli.wordpress.com/2014/04/23/%CE%BF-%CF%83%CF%85%CF%81%CE%B9%CE%B6%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B8%CF%81%CE%AC%CE%BA%CE%B7/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου