Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Την Παρασκευή 25 Απρίλη οι τροφοΣυλλέκτες μαζεύουν τρόφιμα στον Σκλαβενίτη (Εξάρχεια)


τροφοΣυλλέκτες: Η τροφή είναι δικαίωμα για όλους 

Μετά την πρώτη μας επιτυχημένη εξόρμηση για συλλογή τροφίμων έξω από σουπερ μάρκετ είπαμε να το συνεχίσουμε. Έτσι αύριο Παρασκευή 25 Απρίλη από τις 18.00 έως τις 20.00 θα είμαστε και πάλι έξω από το σούπερ μάρκετ του Σκλαβενίτη (Χαρ. Τρικούπη και Ισαύρων) στα Εξάρχεια.

Απευθυνόμεσατε στους γείτονες και ζητάμε το καλάθι μας να γεμίσει από την αλληλεγγύη όλων: τρόφιμα μακράς διάρκειας (παστεριωμένα γάλατα, ζάχαρι, καφές, όσπρια, ζυμαρικά, τοματοχυμούς, λάδι, κ.α.) αλλά και είδη προσωπικής υγιεινής (σαπούνια, οδοντόκρεμες, καθαριστικά, απορρυπαντικά). Όλα τα βασικά είδη επιβίωσης που αδυνατούν όλο και περισσότεροι γείτονές μας να αγοράσουν.

Όμως απευθυνόμαστε στον καθένα όχι απλά να συνεισφέρει αλλά και να συμμετέχει στις δράσεις συλλογής και διανομής των βασικών ειδών σε κάθε έναν που έχει την ανάγκη τους. Το ίδιο ζητάμε και από όσους από τους λαμβάνοντες μπορούν να βοηθήσουν.

Είπαμε η αλληλεγγύη εκφράζεται μέσα από την κινηματική δράση. Δεν είναι αποστολή, δεν είναι ελεημοσύνη.
Σας περιμένουμε όλους έξω από τον Σκλαβενίτη. 

Οι τροφοΣυλλέκτες συναντιώνται κάθε Δευτέρα στις 18.00 στο Αυτόνομο Στέκι Ζ. Πηγής 95-97 & Ισαύρων. Οργανώνουν τη διανομή των τροφίμων, καταγράφουν τις ανάγκες, κουβεντιάζουν και σχεδιάζουν τις επόμενες δράσεις τους. Κάθε πρώτη Τρίτη του μήνα κάνουμε τη γενική μας συνέλευση ώρα 20.00 Τσαμαδού 15, πλ.Εξαρχείων. Συζητάμε, σχεδιάζουμε, γνωριζόμαστε καλύτερα.

τροφοΣυλλέκτες
Αλληλέγγυα Δομή Αξιοπρέπειας για την τροφή

http://dikaex.blogspot.gr/2014/04/24.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου