Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο Ψυχάρης βλέπει την ΝΔ στο 14%!!!

ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 10% 
Aπό τον Jack Bauer
Σοκ από τις πραγματικές δημοσκοπήσεις που έχουνστα χέρια τους παράγοντες του τόπου.
Σ΄αυτές εμφανίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ να προηγείταιακόμη και με 10 μονάδες στην πρόθεση ψήφου τόσο για τις ευρωεκλογές, όσο και για τις εθνικές εκλογές.

Μιλάμε για πραγματική πανωλεθρία της ΝΔ, η οποία κατακερματίζεται καθώς χάνει ψήφους...
από παντού: Oι ακροδεξιοί- που κουβαλάει σαν φίδι στον κόρφο του το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής- πηγαίνουν στην Χρυσή Αυγή, όσοι ψηφίζουν για πρώτη φορά, οι νέοι, επιλέγουν Το Ποτάμι, ενώ οι φιλελεύθεροι δεξιοί πάνε σε Σκυλακάκη-Τζήμερο το κόμμα των οποίων φλερτάρει με το 4%!

Η ΝΔ δεν ξεπερνάει το 14% στα πραγματικά gallop!

Έτσι κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν η τοποθέτηση της Ντόρας που ανέδειξε το Κουρδιστό Πορτοκάλι, η οποία ούτε λίγο, ούτε πολύ δήλωσε ότι ο Σαμαράς έκανε την ΝΔ "μικρό κόμμα"!

Τόσο μικρό που κινείται ανάμεσα στο 12-14%, κάτι που γνωρίζει επακριβώς η παλαιά καραβάνα, ο Σταύρος Ψυχάρης, ο οποίος χαρακτηρίζει το εκλογικό σώμα "κινούμενη άμμο"  ώστε να έχει τα νώτα του φυλαγμένα.

Άλλωστε όπως έχουμε αποκαλύψει, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ 100 επίλεκτα κομμάντα του ΣΔΟΕ-βαμμένοι συριζαίοι-θα μπουκάρουν στα λογιστήρια συγκεκριμένων μηντιαρχών και δημοσκόπων.

Ο Σταύρος Ψυχάρης λοιπόν (ΒΗΜΑ), προχωράει ένα βήμα παραπέρα και κάνει θέμα τις "κινήσεις Καραμανλή, Μητσοτάκη, Παπανδρέου".
Δηλαδή μετά την Ντόρα και ο Ψυχάρης περιμένει συντριβή της ΝΔ και κοιτάζει προς την μεριά των παραδοσιακών πολιτικών οικογενειών της χώρας.

Όσο για τις δημοσκοπήσεις ακόμη κι εκείνες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δίνουν με γεύση από το βατερλό της Συγγρού. Όπως παρατηρεί εύστοχα ο Μπάμπης Νικόπουλος: H πανωλεθρία για τη ΝΔ δεν είναι τόσο ότι χάνει τη Μαγνησία με 7,5% (τον Ιούνιο του '12 την έχασε με 3% από το Σύριζα), αλλά το ότι όπως λένε τα Παραπολιτικά, κερδίζει την Κεντρική Μακεδονία ΜΟΝΟ με 5%, ενώ τον Ιούνιο του '12 είχε κερδίσει την περιφέρεια αυτή με μέσο όρο διαφοράς 12,99% από το Σύριζα!!! (Τα κάστρα της ΝΔ πέφτουν κι οι δεξαμενές ψήφων αδειάζουν...!)
 
Στην πραγματικότητα η ΝΔ οδεύει με χίλια στο πολιτικό περιθώριο ακολουθώντας το διεφθαρμένο ΠΑΣΟΚ που θέλησε να στηρίξει το χυδαίο πελατειακό κράτος του Δημοσίου και επέλεξε το μοντέλο κρατισμού της μεταπολίτευσης σε βάρος του ιδιωτικου τομέα.

Έτσι οι αξιοπρεπείς πολίτες διαπιστώνουν ότι οι Σαμαράς-Βενιζέλος διορίζουν κομματικά στελέχη και πρώην βουλευτές-ακόμη και υπέργηρους-σε κρίσιμα πόστα ενώ διατηρούν στην θέση τους Ροβέρτους Σπυρόπουλους και Ζερβούς.

Αυτός ο εμπαιγμός θα πάρει την απάντησή του στις 25 Μαίου, εκτιμά ο Ψυχάρης και τους κηδεύει ,ένα μήνα πριν, μια και ο ίδιος δεν φοβάται μην πάει φυλακή (με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ) σαν κάτι άλλους μηντιάρχες που τρέμει το φυλοκάρδι τους.

Τα κάστρα της ΝΔ πέφτουν κι οι δεξαμενές ψήφων αδειάζουν...!


Από το kourdistoportocali

http://greki-gr.blogspot.gr/2014/04/14_28.html

1 σχόλιο:

  1. Αν βλέπει ο Ψυχάρης 14% και το δημοσιεύει το κουρδιστό πορτοκάλι το μόνο σίγουρο είναι ότι
    κύκλοι του Σαμαρά της Ντόρας και άλλοι επιδιώκουν να τη διαλύσουν για συγκεκριμένο σκοπό
    και λόγο που δεν είναι της παρούσης για συζήτηση.....αν τα καταφέρουν και στο τέλος προκύψουν
    άλλα αντί άλλων ίδωμεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή