Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ισχύ η πρόταση για debate, ο Σαμαράς «φυγομαχεί»

Ο πρωθυπουργός «έχει φυγομαχήσει ουκ ολίγες φορές», αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ επιμένει για debate και σε αυτές τις εκλογές, κάτι που αφορά και τον Σταύρο Θεοδωράκη από το Ποτάμι, όπως είπε ο Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας την Τρίτη του Πάσχα στο ΒήμαFM.

ΣΥΡΙΖΑ: Σε ισχύ η πρόταση για debate, ο Σαμαράς «φυγομαχεί»
«Θυμόσαστε ότι και την προηγούμενη φορά ήμασταν αυτοί οι οποίοι προκαλέσαμε τον πρωθυπουργό να έρθει σε μια τέτοιου είδους δημόσια συζήτηση. Εκείνος αρνήθηκε. Θα σας θυμίσω δε στο μεσοδιάστημα από τις εκλογές του 2012 μέχρι τώρα ο πρωθυπουργός έχει φυγομαχήσει ουκ ολίγες φορές. Μάλλον δεν έχει έρθει ποτέ όταν έχει προκληθεί από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης να κουβεντιάσουν στην ώρα του πρωθυπουργού, είτε σε συζητήσεις για φλέγοντα ζητήματα στη Βουλή. Άρα λοιπόν να θεωρείτε ότι είναι σε ισχύ η πρόταση για το ντιμπέιτ», e;ipe o εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.


Σε ερώτηση εάν «αυτό αφορά και τον κ. Θεοδωράκη;», ο κ.Σκουρλέτης απάντησε ότι «όλους αφορά» προσέθεσε ότι το θέμα θα διευθέτηθεί «στο πλαίσιο της διακομματικής, εάν ποτέ συσταθεί ... βλέπετε ότι είναι η πρώτη φορά που ενώ βρισκόμαστε τόσο κοντά στις εκλογές πολλά πράγματα ακόμα είναι αδιευκρίνιστα». Χαρακτήρισε μάλιστα τις καταστάσεις αυτές «σημεία των καιρών».

Οπως διευκρίνισε, δεν έχει επικοινωνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον κ.Κεδίκογλου ή άλλον κυβερνητικό αξιωματούχο για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς «συνήθως η κυβέρνηση καλεί εκπροσώπους των κομμάτων για να δουν διάφορα τέτοιου είδους ζητήματα. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει. Μου δίνεται η ευκαιρία λοιπόν τώρα και από τη δική σας ραδιοφωνική συχνότητα να θέσουμε αυτό το θέμα», όπως είπε.
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63995957

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου