Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Προπηλακίστηκαν Νικολάκου και Αργυράκης στο Μελιγαλά για το ''σκουπιδοεργοστάσιο''


Ενημερωτική συζήτηση διοργανώθηκε το Σάββατο, 05/04 στις 19:00 από τους πολιτιστικούς συλλόγους του Δήμου Οιχαλίας και την ομοσπονδία συλλόγων-συνδέσμων Τριφύλιας, στο πνευματικό κέντρο Μελιγαλά, με θέμα : "Εγκατάσταση σκουπιδοεργοστασίου στην Καλλιρρόη’". Η ενημέρωση έγινε από ομάδα επιστημόνων, ενώ ακολούθησε συζήτηση. Επιπλέον κατά την ενημέρωση διαβάστηκε και υπόμνημα από τον κ. Σαμαζιώτη.
Εκεί βρέθηκαν μεταξύ άλλων ο βουλευτής κ. Πετράκος, οι υποψήφιοι περιφερειάρχες κ.Μανώλης και κ.Γόντικας, όλοι οι υποψήφιοι δήμαρχοι,  καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι, κ.Πατσαρίνος, κ.Αλευράς, κ.Τσαπώγας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατοίκων, επεισόδια δημιουργήθηκαν όταν έκαναν την εμφάνιση τους ο αντιπεριφερειάρχης κ.Αργυράκης και η αντιπεριφερειάρχης κ.Νικολάκου, την οποία μάλιστα οι κάτοικοι σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί τους την αποκάλεσαν "κυρία μετά των τιμών".
Αμέσως μόλις βρέθηκαν οι δυο αντιπεριφερειάρχες στον χώρο όπου είχαν συγκεντρωθεί οι κάτοικοι, προκλήθηκε ένταση, ενώ όταν η κ.Νικολάκου ζήτησε τον λόγο για να μιλήσει επι του θέματος, προπηλακίστηκε τόσο ή ίδια όσο και ο κ.Αργυράκης, οι οποίοι σύμφωνα με τους κατοίκους "εκδιώχθηκαν από τον χώρο με κλωτσιές".
Κατά την είσοδο της μάλιστα ένας  εκ των κατοίκων αναφερόμενος στην κ.Νικολάκου είπε: "Καλώς την κυρία Τατούλη".
Επιπλέον οι κάτοικοι μας ανέφεραν: ''Μάλιστα ο κ.Τατούλης και η κ.Νικολάκου τόλμησαν να παρουσιαστούν και στην εκδήλωση για τα γενέθλια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη. Κατα την αποχώρηση τους λοιπόν τους πήγαν σπρώχνοντας και βρίζοντας καμια 60αριά άτομα για περίπου ένα χιλίομετρο. Γύρω τους αυτή την φορά δεν είχαν τις διμοιρίες tvn MAT που είχαν στην Τρίπολη στο περιφερειακό συμβούλιο, παρα μόνο 5-6 αστυνομικούς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου