Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Σάββατο 5 Απριλίου 2014

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΘΥΛΑΚΕΣ Τα σταγονίδια που «ποτίζουν» τη Χρυσή Αυγή

Στοιχεία για την ανάπτυξη δικτύου της Χρυσής Αυγής μέσα στον μηχανισμό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών αξιολογούνται ως πολύ σοβαρά. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να παρακολουθούνται συνομιλίες ακόμα και του πρωθυπουργού. Η υπόθεση απασχολεί την κυβέρνηση από τον Σεπτέμβριο, μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Είχε εξαναγκαστεί σε παραίτηση ο Δ. Κούζηλος, διευθυντής στην ΕΥΠ.

Εντονες ανησυχίες για ύπαρξη «μαύρου δικτύου» στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) εκφράζουν αξιωματούχοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης
Εντονες ανησυχίες για ύπαρξη «μαύρου δικτύου» στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) εκφράζουν αξιωματούχοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης
Εντονες ανησυχίες για ύπαρξη «μαύρου δικτύου» στο εσωτερικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) εκφράζουν αξιωματούχοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης.

Με αφορμή την πληροφορία που χθες το πρωί κυκλοφόρησε στα δημοσιογραφικά γραφεία, περί ύπαρξης κυκλώματος μέσα στην ΕΥΠ που παρακολουθούσε ακόμη και τον ίδιο τον πρωθυπουργό, η οποία διαψεύστηκε στη συνέχεια από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, υψηλόβαθμα στελέχη της Κατεχάκη παραδέχονται ότι «το "αβγό του φιδιού" έχει εκκολαφθεί εδώ και καιρό στην ΕΥΠ.
Και μπορεί η κατάσταση να μην είναι γενικευμένη, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι υπάρχει θύλακας της Χρυσής Αυγής μέσα στην υπηρεσία».
• Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του «Εθνους»
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63988206

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου