Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

ΤΟΥ FBI....ΤΟ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟ'' ΚΑΓΚΕΛΟ !!!


Εδώ και μέρες σωρεία ρεπορτάζ στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ και στις εφημερίδες (των φιλοκυβερνητικών εντύπων συμπεριλαμβανομένων) αναφέρουν ότι στα γραφεία της Ελληνικής Αστυνομίας και στην πόλη της Θεσσαλονίκης αλωνίζουν πράκτορες της CIA και του FBI, οι οποίοι ορίζουν τα «μέτρα ασφαλείας» ενόψει της ΔΕΘ και θα κυκλοφορούν στην πόλη όλο το επόμενο διάστημα για να… συμμετάσχουν (με τον δικό τους τρόπο) στις διαδηλώσεις.
Και καλά, με τη CIA έχουμε εξοικειωθεί από την εποχή των συνταγματαρχών της χούντας και ακόμα πιο πίσω, από την εποχή της «Κόκκινης Προβιάς». Αλλά με το FBI (το οποίο επίσης ουδέποτε μας… εγκατέλειψε) υπήρχε όσο να ‘ναι λίγο «τακτ». Καθότι πρόκειται για σώμα που (υποτίθεται) ότι δρα αποκλειστικώς στο εσωτερικό των ΗΠΑ.

Εξ αυτού του λόγου και η εξαγωγή από μέρους του FBI της… δημοκρατίας, κρατείτο – από αυτούς που τη δέχονταν – σε χαμηλούς τόνους. Ετούτοι εδώ, όμως, καθότι… «αριστεροί», είναι τόσο αναίσχυντοι που ακόμα κι όταν δεν την διαλαλούν φροντίζουν όταν βουίζει ο τόπος να κάνουν τα (αριστερά) «παγώνια». Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η Θεσσαλονίκη δεν (;) αποτελεί (ακόμα) πόλη σε πολιτεία των ΗΠΑ (κάνουμε λάθος;) ώστε να αλωνίζει το FΒΙ.
Σε κάθε περίπτωση, επίσης, δεδομένου ότι από το «Yankees go home» οι κυβερνώντες μας έχουν προ πολλού περάσει
  • στο «Yankees go… Κάρπαθο» (εκεί δεν ήθελε να τους δώσει νέα ΝΑΤΟική βάση ο Καμμένος;),
  • στο «Yankees go… Αλεξανδρούπολη» (εκεί δεν είναι «καλά ευθυγραμμισμένα» τα συμφέροντα των ΗΠΑ στην Ελλάδα σύμφωνα με τον Αμερικανό πρόξενο;)
  • και στο «Yankees go… όπου γουστάρει ο Τραμπ» (ο αγγελικός…),
είναι φανερό ότι τέτοια εθνική ανεξαρτησία, τέτοια εθνική αξιοπρέπεια και – κυρίως – τέτοια «αριστερή» κυβέρνηση, έχουμε να δούμε από την εποχή του… Τσιριμώκου.
http://tasosnastos.blogspot.com/2018/09/fbi.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου