Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

(Ξεσάλωσαν φιλορώσοι, φιλοϊρανοί, φιλοασαντικοί, ΕΥΠατζήδες και πρακτοράκια - "αριστερά", δεξιά και ακροδεξιά - με την ακτιβιστική ενέργεια του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία του Ιράν)! Σ. Χίος: Ο Ρουβίκωνας, ο μπάτσος με το κομπινεζόν, η θεούσα και η μπεκρού (Bίντεο)

Δεν πρέπει να περάσουμε ασχολίαστο το γεγονός της ψυχολογικής πίεσης που ασκείται στους μπάτσους, από δεξιές εφημερίδες και φασιστικές ιστοσελίδες, ώστε να αντιδράσουν "δυναμικά και αποτελεσματικά" σε περίπτωση που είναι παρόντες σε κάποια ακτιβιστική ενέργεια του "Ρουβίκωνα".


Αυτό καθαρά το γράφουν μόνο κάποια φασιστοειδή στο twitter και ορισμένα περιθωριακά μπλοκ. Τα "σοβαρά" αστικά ΜΜΕ περιορίζονται να αναφέρουν για αστυνομικούς σκοπούς που "παίζουν με λάπτοπ ή ακούν μουσική" με συνέπεια να δημιουργείτε "διασυρμός από τον Ρουβίκωνα" όπως κάνει σήμερα πρωτοσέλιδα ο "Ελεύθερος Τύπος", ο οποίος καυτηριάζει τη "γύμνια της Ελληνικής Αστυνομίας να αντεπεξέλθει στα αυτονόητα".
Στην ίδια ρότα και τα ΜΜΕ του Αλαφούζου, που όμως δίνουν πιο μεγάλη έκταση στο θέμα.

Μπατσοσυνδικαλιστές και κάθε είδους δημοσιολόγοι, κάνουν συνέχεια από τα χτες και μέχρι τώρα παρέλαση από τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό Σκάι, για να μιλήσουν για τον "πρωτοφανή διασυρμό" της αστυνομίας, από τις ενέργειες της αναρχικής ομάδας, ενώ και η "Καθημερινή" επέλεξε ανάλογο πρωτοσέλιδο για να κυκλοφορήσει σήμερα. (Σημειωτέον ότι η φυλλάδα αυτή μόλις πριν λίγο καιρό μας έγραφε ότι "ένα βήμα μπροστά από τα μέλη της αναρχικής ομάδας «Ρουβίκωνας» βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες η ΕΛ.ΑΣ",ενώ σήμερα ανακάλυψε ότι υπάρχει "εικονική αστυνόμευση" αναφερόμενη στην παρέμβαση του "Ρουβίκωνα" στο φυλάκιο της Ιρανικής πρεσβείας)
Με την πρόθεση να σας χαρίσουμε ένα χαμόγελο παραθέτουμε ένα βιντεάκι με τον σαλταρισμένο ακροδεξιό Στέφανο Χίο να σχολιάζει την ακτιβιστική ενέργεια της αναρχικής ομάδας. 

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/09/b.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου