Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή: Ο Κυριάκος τα’ χει κάνει πλακάκια με τον Τσίπρα και τις Βρυξέλλες

«Ο τζόγος δεν έχει να κάνει με το χρήμα, αλλά με την τάση να απορρίπτεις την πραγματικότητα και να αγνοείς τον κίνδυνο». 

Clive Owen (από την ταινία «Ο κρουπιέρης»)

____________________________



Σύμφωνα με τη ομώνυμη σελίδα στο Facebook, ο εν λόγω πυρήνας, αποκαλύπτει, ότι το Σεπτέμβριο του 2017 προσέφερε στον Κούλη στοιχείο-φωτιά για να ρίξει τον Τσίπρα, αλλά ο αρχηγός της ΝΔ συμφώνησε με τους Ευρωπαίους, «να μην οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, πριν ο Τσίπρας ολοκληρώσει την ονοματοδοσία των Σκοπίων». Συγκεκριμένα, κάνουν λόγο για ένα mail της Γραμματέως του Ιδιαίτερου Γραφείου της Προέδρου τηςΔημοκρατίας, Ελεονώρας Βλάχου, το οποίο αφορά στο δημοψήφισμα του Ιουλίου του 2015! 

Δε μπορούμε να γνωρίζουμε, το ακριβές περιεχόμενο του εν λόγω mail, αλλά, λαμβανομένου υπ’όψη και του γεγονότος, ότι ουδείς εκ της ΝΔ, ή εκ τηςΠροεδρίας της Δημοκρατίας έχει αντιδράσει ως τώρα, ο καθένας μπορεί εύκολα να... οσφρηστεί, ότι η σχετική ανάρτηση έχει μεγάλο ενδιαφέρον, διότι ποιος ξέρει, τι «φίδια» προβάλλουν μέσα από τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική αλληλογραφία, σχετικά με το σφετερισμό της λαικής κυριαρχίας και τηςεσχατοπροδοτικής (βάσει του άρθρου134 του Ποινικού Κώδικα και του άρθρου 120 παρ. 3 του Συντάγματος) πλαστογράφησης του εκλογικού αποτελέσματος τότε.
Με λίγα λόγια, οι… πυρήνες της καραμανλικής φωτιάς  απλώς επιβεβαιώνουν, για τους δικούς τους λόγους, αυτό που διατυμπανίζουμε από αυτό εδώ τοblog: Ότι –από συστάσεως του ελληνικού κράτους- η χώρα δεν είχε γνωρίσει πιο ξεπουλημένο, αδίστακτο και δωσιλογικό πολιτικό σύστημα, από τα σημερινάτσουτσέκια της Μέρκελ και του Τραμπ, «αριστερά» τε και δεξιά.
  Ιδού η σχετική ανάρτηση:

Πυρήνας Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή
1 hr · 
Πριν από ένα χρόνο, τέτοιες μέρες, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έλαβε από τους διαχειριστές του Πυρήνα Υποστηρικτών Κώστα Καραμανλή, το mail της φωτογραφίας, όπου με αυτό θα μπορούσε να ρίξει από τότε την κυβέρνηση.
Και ο Κυριάκος, αντί να αδράξει την ευκαιρία και να απαλλάξει τη χώρα από τον καρκίνο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, πέταξε το mail στα απορρίμματα.
Το μόνο που έκανε, ήταν, κατά τη διάρκεια της ομιλίας τους προς τους δημοσιογράφους, να πει κάποια στιγμή, σε μία αποστροφή του λόγου του και σε άσχετο θέμα και χρόνο, πως αυτός δεν παίζει με τους θεσμούς.
Με τους δημοσιογράφους, να κοιτάει ο ένας τον άλλο με απορία, χωρίς να καταλαβαίνουν γιατί ο Κυριάκος έκανε αυτή την αναφορά.
Όμως η αναφορά αυτή, έγινε αποκλειστικά και μόνο για μας,
Βεβαίως, η αλήθεια είναι ότι αρχικά μείναμε έκπληκτοι, βλέποντας τον Κυριάκο να αφήνει ένα τέτοιο στοιχείο, το οποίο και θα τον έκανε την επόμενη μέρα πρωθυπουργό, καθώς εκείνο το χρονικό διάστημα, η κυβέρνηση ήταν υπό κατάρρευση και ο Τσίπρας κρέμονταν κυριολεκτικά από μία κλωστή.
Άλλωστε, αυτό το στοιχείο βρισκόταν στην κατοχή μας από τον Ιούνιο του 2015.
Απλά επιλέξαμε να το δημοσιοποιήσουμε εκείνη τη στιγμή, καθώς τη θεωρήσαμε ως την πλέον κατάλληλη.
Ο Κυριάκος όμως είχε άλλη άποψη.
Αρχικά, υποθέσαμε πως οι άριστες σχέσεις του Προκόπη Παυλόπουλου με το Μητσοτακαίικο και δεν μιλάμε απλά για άριστες σχέσεις, αλλά για κάτι πολύ περισσότερο, που μάλιστα λεπτομέρειες γνωρίζουν ελάχιστοι, αυτές οι σχέσεις λοιπόν, ίσως να ήταν που συγκράτησαν τον Κυριάκο.
Μετά από λίγους μήνες όμως, αντιληφθήκαμε την πραγματική αιτία.
Που δεν ήταν άλλη, από την συμφωνία του Κυριάκου με τους Ευρωπαίους, να μην οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, πριν ο Τσίπρας ολοκληρώσει την ονοματοδοσία των Σκοπίων.
Για τόσο στημένο παιχνίδι μιλάμε.
Ο Κυριάκος, που από την επομένη που έγινε αρχηγός στη Νέα Δημοκρατία, ζητούσε εκλογές, κορόιδευε τον κόσμο.
Έστηνε παραστάσεις με καραγκιοζιλίκια, ενώ ποτέ στην ουσία δεν πίστευε τίποτε απ΄αυτά που έλεγε. Εμείς του δώσαμε τις εκλογές στο πιάτο και αυτός πλήρωνε τρολλ, να μας συκοφαντούν και να λένε πως παίζουμε το παιχνίδι της κυβέρνησης.
Αλήθεια Κυριάκο Μητσοτάκη, μεγαλοκαρνάβαλε, ένα χρόνο μετά και έπειτα απ΄όλα αυτά, βγες σήμερα στο Νεοδημοκράτη και πες, ποιός είναι αυτός που παίζει το παιχνίδι της κυβέρνησης, εμείς ή εσύ και το επιτελείο σου. Σε λίγες μέρες ανεβαίνεις στη ΔΕΘ.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε, να βρεθεί ένας πραγματικός δημοσιογράφος, κάτι διαφορετικό από τα έμμισθα παπαγαλάκια που σε περιστοιχίζουν και να σου αναφέρει το περιστατικό, ρωτώντας σε, αν είναι αλήθεια, ή έχει γραφεί έστω και ένα ψέμα, στο παρών δημοσίευμα.
Και τότε, περιμένουμε να δούμε, τί απολογία θα δώσεις στους Νεοδημοκράτες.

                                                  Να κρατήσουμε καλά μέσα στην ψυχή μας, το πνεύμα του μετώπου!


askordoulakos

http://tsak-giorgis.blogspot.com/2018/09/blog-post_78.html


1 σχόλιο:

  1. ΑΝΤΙ ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΩΝ!


    1.ΌΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ:

    Για Τα Τσογλάνια (Α+Β) ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!
    ΤΣΟΓΛΑΝΙ ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΙΝΤΖΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΡΥΠΑ ΜΙΚΡΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ!!!

    ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!!!



    2. ΌΧΙ ΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΞΕΙΣ:

    ... ΕΜΕΙΣ εδώ και μερικές χρόνια Σας το είπαμε σε "Σχόλιο" ότι: ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ "ΜΕΓΑΛΟ" ΜΠΑΜ ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΣΦΑΓΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ (ΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!) ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΓΟΥΝ (ΣΑΝ ΤΑ ΦΝΗΝΑ ΜΕΤΟΧΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΣΥΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΤΗΔΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΏΣ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΥΦΗΛΙΟ ...) ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΝΑΖΙΣΤΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΩΝ ΦΟΝΙΑΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΣΤΗΘΕΙΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥΣ
    ΘΑ ΞΕΚΙΝΉΣΕΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ... ΙΣΠΑΝΙΑ/ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ!!!

    ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ "ΑΥΤΟ" ΑΠΟ ΤΟ ... 1990/1991!!

    ΥΠΟΨΙΝ ΟΥΤΕ ΜΑΓΟΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΑΠΟΙΚΙΑ ΕΛΛΑΣ ... ΠΡΟΤΟΥ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗ!!!

    ΌΛΑ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΥΣ!

    Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΛΑΪΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ! ΌΛΟ ΤΟ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ/ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ "ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!!
    ΌΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΟΙ/ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΙΚΙΑΣ (ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ/ΣΩΜΑΤΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ/ΣΚΑΤΟΚΥΠΑΤΖΙΔΕΣ/ΕΝ.ΔΥΝΑΜΕΩΝ) ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΑ ... ΚΑΤΕΡΓΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΚΡΗ (2-3-4-5-6- ΧΡΟΝΙΑ;;;) ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΛΑΪΚΟΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!

    ΕΙΔΙΚΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΓΙΑ "ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΣ" ΕΛΙΤΟΝΑΖΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ (βλ. Τα Ναζί στην Γερμανία που λέγαν: ... Εμείς ΜΟΝΟΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΜΕ... ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ!!! ΣΕ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΗΣ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ" ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ "ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ"!!!)!!!

    ΑΠΛΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή