Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

(Οι "συντηρητικοί" παγκοσμιοποιητές - σε αυτούς ανήκει και ο φιλοπουτινικός σφαγέας και της Κύπρου Κίσινγκερ -, οι οποίοι πιστεύουν πως η Ρωσία θα σώσει τη λευκή φυλή, προωθούν τη ναζιστική κουλτούρα)! Ρωσία: Οργή για τα καλλιστεία "Μις Χίτλερ"

Προωθητική εικόνα των καλλιστείων Miss Hitler, όπως προβλήθηκε στην ισραηλινή τηλεόραση

Δύο μόλις εβδομάδες μετά το ανέβασμά της, το δημοφιλές στη Ρωσία μέσο κοινωνικής δικτύωσης, Vkontakte διέγραψε σελίδα προώθησης του διαδικτυακού διαγωνισμού ομορφιάς για νεο-ναζί, "Μις Χίτλερ".

Ο διαγωνισμός αποτελεί κομμάτι ενός παγκοσμίου δικτύου συμπαθούντων τους ναζί, σύμφωνα με αποκαλύψεις της ιστοσελίδας Vocativ.com, ενώ περιλαμβάνει συμμετέχοντες από τις ΗΠΑ, την Ιταλία και την Ρωσία, που έχουν υποβάλει φωτογραφίες με τους ίδιους να χαιρετάνε ναζιστικά, να ποζάρουν μπροστά σε σβάστιγκες ή άλλα ναζιστικά σύμβολα.
Το Vkontakte κατέβασε την σελίδα όταν ισραηλινός τηλεοπτικός σταθμός επικοινώνησε με τους διαχειριστές του. Όπως αναφέρει ρωσική οργάνωση που καταγράφει τα εγκλήματα μίσους, η συγκεκριμένη σελίδα είχε μπει στην "μαύρη λίστα" της, καθώς διαφημιζόταν ως διοργάνωση που προωθούσε "την ομορφιά της χιτλερικής κουλτούρας"
https://www.news247.gr/kosmos/rosia-orgi-gia-ta-kallisteia-mis-chitler.6649720.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου