Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

(40 ημέρες από το Μάτι και 10 μήνες από την Μάνδρα κανείς και καμμία στη φυλακή! Οι Τσιπραίοι βλέπουν τον ελληνικό λαό σαν κατσαρίδες)! Τσίπρας: Έγιναν ανθρώπινα λάθη στο Μάτι -Δεν κρύψαμε νεκρούς

Στην παραδοχή ότι έγιναν ανθρώπινα λάθη στο Μάτι προχώρησε για πρώτη φορά κατά την συνέντευξη Τύπου στην 83η ΔΕΘ ο πρωθυπουργός.  «Πέραν από τα ανθρώπινα λάθη που είχαν να κάνουν με το γεγονός αυτό κάθε αυτό πρέπει να διορθώσουμε και τα διαχρονικά λάθη», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας, φέρνοντας ως χαρακτηριστικό παράδειγμα το γεγονός ότι «γκρεμίζουμε αυθαίρετα».



Αναφορικά με την κριτική που δέχεται ο ίδιος και η κυβέρνησή του στην περίφημη σύσκεψη στο Μάτι μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες ότι επιχείρησαν να κρύψουν τους νεκρούς, ο πρωθυπουργός εξανέστη λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Θα έπρεπε να είμασταν πολλοί ανόητοι να επιχειρήσουμε να κρύψουμε τους νεκρούς. Πώς να τους κρύψεις τους νεκρούς;  Οι νεκροί ούτε κρύβονται αλλά ούτε και εικάζονται  Δύο ώρες αργότερα ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέλαβε να ανακοινώσει τον πλήρη αριθμό των νεκρών. Το λέω αυτό γιατί συνήθως οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι κρύβονται», πρόσθεσε.
Κατέληξε, δε, λέγοντας ότι «οι υπουργοί της κυβέρνησής μου είναι από την αρχή στο Μάτι. ¨Όχι για να κάνουν σόου αλλά για δουλειά».
https://www.aftodioikisi.gr/politiki/tsipras-eginan-anthropina-lathi-sto-mati-den-krypsame-nekrous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου