Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

(Χωρίς σχόλια)! Παν. Λαφαζάνης και Κώστας Ήσυχος στην Κριμαία για το Διεθνές Συνέδριο: «Η Κριμαία στο σύγχρονο διεθνές περιβάλλον»

λαφαζάνης
Παν. Λαφαζάνης: Να σταματήσουν οι κυρώσεις της Ελλάδας σε βάρος της Ρωσίας.
Ο Παν. Λαφαζάνης Γραμματέας του Π.Σ της ΛΑ.Ε και ο Κ. Ήσυχος μέλος του Π.Σ της ΛΑ.Ε έφτασαν την Κυριακή (5/11) στην Κριμαία μετά από πρόσκληση της τοπικής κυβέρνησης και την Δευτέρα και Τρίτη (6-7/11) θα συμμετάσχουν στο διεθνές Συνέδριο που πραγματοποιείται στην Γιάλτα με θέμα «Η Κριμαία στο σύγχρονο διεθνές περιβάλλον».

Όπως είναι γνωστόν ο Παν. Λαφαζάνης με πλήθος παρεμβάσεων του έχει ταχθεί κατά του αυθαίρετου αποκλεισμού της Κριμαίας από τις ΗΠΑ και την ΕΕ, της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένης, ενώ έχει υποστηρίξει να σταματήσουν οι ψυχροπολεμικές κυρώσεις της Δύσης σε βάρος της Ρωσίας με αφορμή το Κριμαϊκό ζήτημα. Ο Παν. Λαφαζάνης, ειδικότερα, έχει καταδικάσει τις κυρώσεις που σε αυτό το πλαίσιο εφαρμόζει και η Ελλάδα σε βάρος της Ρωσίας ως επιζήμιες για την ειρήνη και ιδιαίτερα για τις ελληνορωσικές σχέσεις, τα εθνικά και οικονομικά μας συμφέροντα και επομένως καθίσταται απαραίτητο να σταματήσουν άμεσα και να ανοίξει μια νέα περίοδος ανάπτυξης των σχέσεων της Ελλάδαςμε την Κριμαία και την Ρωσία συνολικά.
http://www.iskra.gr/%CF%80%CE%B1%CE%BD-%CE%BB%CE%B1%CF%86%CE%B1%CE%B6%CE%AC%CE%BD%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CE%AE%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%BA/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου