Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 30 Οκτωβρίου 2017

Nα σας θυμίσουμε τα "κατορθώματα" του αντιπροέδρου του ΣτΕ, Αθ. Ράντου, που τώρα αναλαμβάνει να επιλέξει δικαστές για το Ανώτατο Δικαστήριο



Του Γ.Γ.

Διαβάζοντας σε καθεστωτική ιστοσελίδα ότι ο αντιπρόεδρος του ΣτΕ Αθανάσιος Ράντος αναλαμβάνει επικεφαλής της Επιτροπής Εξετάσεων στο Ανώτατο Δικαστήριο, κάτι μου θύμισε το όνομα του συγκεκριμένου δικαστή.



Για να φρεσκάρω την μνήμη μου έκανα μια αναζήτηση στο μπλοκ μας. Από περασμένη ανάρτηση  μας, λοιπόν, πληροφορούμαστε ότι είχαν δει το φως της δημοσιότητας στοιχεία απ’ τα προκύπτει ότι αυτός ο υψηλόβαθμος δικαστής του Συμβουλίου της Επικρατείας διατηρούσε ερωτική σχέση με παντρεμένη (πρώην) υποψήφια (νυν) δικαστή την οποία βοήθησε παράνομα ώστε να πετύχει στις εξετάσεις της και να ανέλθει στο δικαστικό σώμα.

Απ’ την ειδησεογραφία της εποχής διαπιστώνουμε ότι οι συνάδελφοι του Ράντου τον απάλλαξαν στο πειθαρχικό όργανο του συλλόγου τους, ισχυριζόμενοι ότι τα ηλεκτρονικά μηνύματα απ’ τα οποία προέκυπτε το ερωτικό αλισβερίσι του δικαστή και οι παρεμβάσεις τους υπέρ της «αγαπημένης» του, είχαν αποκτηθεί με παράνομο τρόπο. Οπότε, του ξανααναθέτουν το ίδιο καθήκον.

Μάλιστα. Χρειάζονται περισσότερα σχόλια;  


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_271.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου