Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

(Ας τελειώνει το ανιστόρητο και συκοφαντικό παραμύθι! Ο Πήλιος Γούσης ήταν έντιμος αγωνιστής και σκοτώθηκε - χρόνια μετά από την "προδοσία" του - στην έξοδο του Μεσολογγίου! Λέτε... αν υπήρξε προδότης να μην τον είχαν γδάρει ζωντανό οι Σουλιώτες στο Μεσολόγγι); Συμπληρώνοντας την ανακοίνωση της ασφάλειας που αναζητά ρουφιάνους.

Η ασφάλεια έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη το Σάββατο από την Αντιτρομοκρατική, μαζί με κάλεσμα στους πολίτες να γίνουν ρουφιάνοι και να καταδόσουν, αν γνωρίζουν, συνεργούς του συλληφθέντα, υπογραμμίζοντας «ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

 (Εδώ να συμπληρώσουμε ότι αξίζει να διαβαστεί η ανάρτηση που υπάρχει στο indymedia και έχει τίτλο "Τεράστιο φιάσκο της αντιτρομοκρατικής η δικογραφία για Κωνσταντίνο Γ").

Πέρα απ’ το ότι είναι αρκετά προβληματικό ιστότοποι που θέλουν να παρουσιάζονται αριστερού προσανατολισμού και παίζουν το παιχνίδι των μπάτσων δημοσιεύοντας την ανακοίνωση, εμείς θα συμπληρώσουμε όσα παρέλειψε να πει η ανακοίνωση των ασφαλιτών, για να την κάνουμε πιο ελκυστική και αποτελεσματική στη πρόσκληση ρουφιάνων.

Βασικά προσόντα:

Δεν απαιτείται τίτλος σπουδών.

Οι υποψήφιοι χαφιέδες πρέπει να είναι εθνικόφρονες πολίτες. Ως τέτοιοι εννοούνται:
1. Οι ψηφίσαντες ΝΔ - ΧΑ - ΠΑΣΟΚ και άλλα δεκανίκια. Βαθμολογία: 100 μόρια. Ιδιαίτερα αν οι ψηφοφόροι είναι μέλη ακροδεξιών κομμάτων λαμβάνουν τα διπλά μόρια. Διπλά μόρια επίσης λαμβάνουν οι ψηφοφόροι της ΝΔ. Η συνολική βαθμολογία βγαίνει αθροιστικά. Έτσι πχ ένα μέλος της ΝΔ λαμβάνει 500 μόρια: 100 ως ψηφοφόρος + 200 ως νεοδημοκράτης + 200 ως ρουφιάνος.

2. Απαιτείται καλή ακοή και ευκίνητη γλώσσα.

3. Προϋπηρεσία σε κανάλια και άλλα ΜΜΕ ως κόλακες της κυβέρνησης λαμβάνεται υπόψη και δίδει 100 μόρια στον μελλοντικό  χαφιέ,

4. Απόγονοι ταγματασφαλιτών, γερμανοτσολιάδων, καθώς και γόνοι βουλευτών - πλουσίων λαμβάνουν 100 μόρια ανά περίπτωση.

Όπως αντιλαμβάνονται όλοι το σύστημα αξιολόγησης ρουφιάνων είναι απόλυτα διαφανές και αξιοκρατικό. Θα τηρηθεί δε απόλυτη εχεμύθεια για τα προσωπικά δεδομένα των νέων χαφιέδων τόσο κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης όσο και κατά τη διάρκεια άσκησης του καρφώματος.

Αμοιβή: Οι νέοι ρουφιάνοι θα μπορούν καυχιούνται ότι συμμετέχουν στην εθνική προσπάθεια για αύξηση του αισθήματος καχυποψίας μεταξύ των πολιτών. Εσύ προσέχεις τον άλλο και οι άλλοι εσένα. Θα ακούς τι λένε οι άλλοι και θα μας τα λες. Οι υπόλοιποι πάλι θα παρακολουθούν εσένα, ακόμα και τις πιο ιδιωτικές σου στιγμές. Δίνουμε τέρμα στη μοναξιά.

Άλλωστε με τη συμπλήρωση 10 χρονών υπηρεσίας θα υπάρχει επιπλέον μοριοδότηση για τις νέες ρουσφετολογικές προσλήψεις στα σώματα ασφαλείας.

Γίνε κι εσύ διάσημος όσο ένας Εφιάλτης, ένας Πήλιος Γούσης. Κι αν είσαι άξιος μπορεί να αμείβεσαι ταυτόχρονα από πολλές κρατικές υπηρεσίες.


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2017/10/blog-post_917.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου