Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2016

Η ουρά του Τσιπραίικου γαϊδάρου μιλά για γαϊδούρια! Θεέ τους για πόσο μαλάκες μας έχουν)!

Αποτέλεσμα εικόνας για γαιδούρια

Βέβαιος ότι θα υπάρξει συμφωνία για την Ελλάδα στο επικείμενο Eurogroup, εμφανίζεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου. 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9 Fm», ο ευρωβουλευτής σημειώνει, ωστόσο, ότι εκείνο που πρέπει να επιτευχθεί, είναι η συμφωνία αυτή να διασφαλίζει για την ελληνική πλευρά τους καλύτερους όρους, επειδή «αυτό δεν είναι ακόμα δεδομένο».
«Όπως ξέρουμε, το κλίμα στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά ακόμα και στην Κομισιόν, είναι πολύ πιο θετικό απ’ ό,τι ήταν πέρσι. Υπάρχει διάθεση για συμφωνία και στάση μετριοπαθής, συμβιβαστική εκ μέρους της Κομισιόν» σημειώνει ο Στέλιος Κούλογλου. 
Και προσθέτει: «οι δύσκολοι παράγοντες είναι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, το οποίο ζητάει μια σειρά από πράγματα, πολλές φορές παράλογα και εξωφρενικά, σε ό,τι αφορά τις εργασιακές σχέσεις και μετά είναι το Βερολίνο, το οποίο δεν θέλει να συζητήσει καθόλου για το χρέος, πράγμα το οποίο, όμως, θέλει το ΔΝΤ». 
Ο Στέλιος Κούλογλου τονίζει ότι κατόπιν τούτων, η φράση του ταιριάζει στην κατάσταση για το ελληνικό πρόβλημα, είναι «δύο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένον αχυρώνα».
http://tvxs.gr/news/eyropi-eop/koylogloy-dnt-kai-soimple-dyo-gaidaroi-malonane-se-kseno-axyrona

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου