Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

(Ο προβοκάτορας Βαρουφάκης για να υποτιμήσει τους αγώνες του λαού, οι οποίοι ανέτρεψαν τον Σαμαρά, σιγοντάρει τη ΝΔ! Να τον καμαρώνεις Λαφαζάνη)! Άδ. Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι εσείς είστε παιχνιδάκια του Σόιμπλε

Άδ. Γεωργιάδης σε ΣΥΡΙΖΑ: Ο Βαρουφάκης αποκάλυψε ότι εσείς είστε παιχνιδάκια του Σόιμπλε

Μύδρους κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε στη Βουλή ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τη θέση εταίρων ότι οι παροχές του Αλέξη Τσίπρα θα επηρεάσουν τη συζήτηση για το χρέος!

Μάλιστα, επικαλούμενος πληροφορίες που θέλουν την αξιολόγηση να πηγαίνει μέχρι τον ερχόμενο Μάρτιο υπογράμμισε –κοιτώντας προς την υπουργό Θεανώ Φωτίου: «Εδώ δεν κάνουμε γεμιστά ούτε μοιράζουμε μαρμελάδες εδώ είναι κοινοβούλιο. ποιο αστείο πράγμα από το να είστε εσείς υπουργός δεν έχει υπάρξει».
Επανερχόμενος στην 13η σύνταξη και το θέμα του χρέους αναρωτήθηκε αν η κυβέρνηση «διακινδύνευσε τον θρίαμβο και προσέθεσε: «Τα σύννεφα που μαζεύονται πάνω από τη χώρα μας θυμίζουν το θέατρο του παραλόγου που ζήσαμε αρχές 2015.Όταν ο Μητσοτάκης του είπε του Τσίπρα ελπίζω να μη διακινδυνεύετε τη θέση της χώρας ο Τσίπρας του είπε πάλι ότι κινδυνολογεί».
Λίγο αργότερα αναφέρθηκε και στις αποκαλύψεις Βαρουφάκη (ότι ο Σόιμπλε έριξε την κυβέρνηση Σαμαρά), τονίζοντας: «Αφού είπατε ένα κάρο ψέματα και πήρατε την εξουσία κι όπως αποκάλυψε ο Βαρουφάκης ήσασταν παιχνιδάκια του Σόιμπλε, έχετε  το θράσος να λέτε εμάς όργανα των δανειστών;»  
Άρα κυρία Φωτίου, συνέχισε ο Άδωνις Γεωργιάδης,  να είστε προσεκτικοί όταν λέτε ποιοι είναι οι εκπρόσωποι των δανειστών.  «Εσείς είστε, και  τώρα θα είχαμε βγει στις αγορές αλλά κοροϊδέψατε τους πολίτες με ψέματα για 13η σύνταξη κι άλλα», κατέληξε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

http://www.liberal.gr/arthro/100779/epikairotita/2016/ad-georgiadis-se-syriza-o-baroufakis-apokalupse-oti-eseis-eiste-paichnidakia-tou-soimple.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου