Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

Η αριστεροσύνη του Πήγασου, το αγροτικό του ΔΟΛ και το κενό

Το αριστερά Νέα και το αριστερότερο Βήμα αφού έκαναν το αγροτικό τους στην αριστεροσύνη, λίγο μετά την εκλογή Τσίπρα (τότε που είχαν κοκκινίσει όχι από ντροπή αλλά από πολιτική μετάλλαξη), αποφάσισαν να γυρίσουν στη φύση τους. Πολύ πράσινο, αρκετό (αδελφό πια) μπλε και κάπου κάπου αλληθωρισμοί προς τα αριστερά μπας και προκύψει καμιά πρόσκληση
ενδιαφέροντος που θα τους έδινε την ευκαιρία να κλίνουν πάλι προς τα αριστερά για να δουν τι ψαριά θα βγάλουν.


Ώσπου το πήραν απόφαση ότι οι Κόκκινοι δεν πιάνονται φίλοι –τουλάχιστον με αυτούς– και έγιναν ορκισμένοι πολέμιοι. Μαζί άφησαν χώρο για άλλους ανάδοχους της αριστερής στήριξης.

Έτσι, το Έθνος του Μπόμπολα –κάποτε σφόδρα ενάντιο σε ΣΥΡΙΖΑ και Αριστερά γενικότερα– είδε κενό και χώθηκε. Σε τέτοιο βαθμό που ώρες και φορές θυμίζει τη απογευματινή Αυγή, όταν ο συνεταίρος ΔΟΛ (συνεταίρος σε διάσταση πια) θυμίζει τη μεσημεριανή Καθημερινή, αλλά στην πολύ σκληρότερη εκδοχή της.

Συχνά τα πρωτοσέλιδα του Έθνους είναι με σαφή τρόπο αριστερά και φιλοκυβερνητικά. Σήμερα απλώς κλείνουν το μάτι με ένα ταπεινό μονόστηλο υποσέλιδο χτύπημα«Η Ευρωπαϊκή Αριστερά πάει κυβέρνηση» γράφει με υπερβολή κατά τη γνώμη μου, όταν οι περισσότεροι άνεμοι στην Ευρώπη φυσάνε από δεξιά –και περισσότερο από την άκρα δεξιά. Αλλά έτσι είναι• όταν αναλαμβάνεις μια δουλειά πρέπει να τα κάνεις καλά. Γιατί είναι πολλά τα χρέη, Άρη.

Ακολουθήστε από ΕΔΩ τον Harddog στο facebook και αν σας κάνει... κλικ, κάντε κλικ στο «Μου αρέσει» 



























http://harddog-sport.blogspot.gr/2016/12/blog-post_19.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου