Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016

(Επικοινωνιακές κόντρες για να κρατήσουν τους μαλάκες στα μνημονιακά μαντριά)! Εκτός ελέγχου Πολάκης-Άδωνις στη Βουλή: «Είσαι κότα λυράτη» - «Είσαι γαϊδούρι και απατεώνας»

Εκτός ελέγχου Πολάκης-Άδωνις στη Βουλή: «Είσαι κότα λυράτη» - «Είσαι γαϊδούρι και απατεώνας»

Κόντρα άνευ προηγουμένου ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης στην ολομέλεια της Βουλής, όταν ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, με αφορμή τη συζήτηση για τις παροχές της κυβέρνησης σε συνταξιούχους, εξαπέλυσε επίθεση εναντίον του Άδωνι Γεωργιάδη, ρωτώντας τον αν είναι με το μέρος του Β. Σόιμπλε ή με των συνταξιούχων.

Η αντιπαράθεση ξέφυγε εκτός ελέγχου όταν ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε τον Άδωνι Γεωργιάδη «ψεύτη». «Πώς κοιμάσαι τα βράδια που άφησες τόσους ανθρώπους ανασφάλιστους; Κότες λυράτες!» είπε χαρακτηριστικά  ο αναπληρωτής υπουργός και κατηγόρησε τον κ. Γεωργιάδη ότι αυτός και η γυναίκα του έστελναν ραβασάκια στο ΚΕΕΛΠΝΟ για διορισμούς. 


Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οξύτατη αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ , ο οποίος πήρε αμέσως τον λόγο και απευθυνόμενος στον αναπληρωτή υπουργό είπε: «Θρασύδειλε, απατεώνα και γαϊδούρι. Θα φέρεις τώρα εδώ τα ραβασάκια τα δικά μου και της γυναίκας μου. Δεν θα κρύβεσαι πίσω από την ασυλία ρε απατεώνα, παλιοψεύταρε, γαϊδούρι. Ή θα φέρεις τα χαρτάκια ή θα γίνει της Κρήτης. Είσαι κότα λυράτη».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Αυτός ο Κρητίκαρος έγραφε "τα ΟΧΙ είναι για τους λεβέντες και τα ΝΑΙ για τις κότες". Αυτά έγραφε πριν το δημοψήφισμα. Μετά το δημοψήφισμα είπε ένα "ΝΑΙ" σαν κότα λυράτη» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και συνέχισε: «Ξαναγράψατε tweet σήμερα. Θα περίμενε κανείς μετά τον εξευτελισμό σας να μην ξαναγράψετε. Να σας δω όταν τα υπογράψει ο Τσίπρας τα νέα μέτρα αν θα τα ψηφίσετε ή θα παραιτηθείτε από την καρέκλα σας».

Στην κόντρα των δυο ανδρών παρενέβη ο Μάριος Σαλμάς, ο οποίος τόνισε σε έντονο ύφος:«Τώρα, θα σου ξεριζώσω τα μουστάκια. Τα Σφακιά έχουν πολλά παλικάρια και μία πουλακίδα που ονομάζεται “Πουλάκης”», βάζοντας «φωτιά» στο Κοινοβούλιο και προκαλώντας νέα έκρηξη από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Δείτε την αντιπαράθεση: 

 http://www.zougla.gr/politiki/article/ektos-elegxou-polakis-adonis-sti-vouli-ise-kota-lirati---ise-gaidouri-ke-apateonas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου