Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016

(Ο θεατρίνος μπούλης των εργολάβων δεν αντέχει την αλήθεια και την πίεση)! Έχασε την ψυχραιμία του

Έχασε την ψυχραιμία του

Στιγμές έντασης δημιουργήθηκαν λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι στο δημαρχείο Φαιστού στις Μοίρες όπου ήταν σε εξέλιξη η σύσκεψη των παραγωγικών φορέων της Μεσαράς υπό την προεδρεία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρας.


Ο κ. Τσίπρας μόλις ολοκλήρωσε το εισαγωγικό μέρος της ομιλίας του ζήτησε την αποχώρηση των δημοσιογράφων, των οπερατέρ και των φωτογράφων από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όπου και γίνεται η σύσκεψη.

Αμέσως δημιουργήθηκαν εντάσεις με τον κ. Τσίπρα αλλά και τους δημοσιογράφους να έρχεται σε άμεση αντιπαράθεση.

Μάλιστα, στην αντιπαράθεση πήραν μέρος και οι αγρότες που βρίσκονταν στην σύσκεψη λέγοντας πως αν φύγουν οι δημοσιογράφοι τότε θα φύγουν κι εκείνοι.

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανώς εκνευρισμένος ανέφερε ότι τις συσκέψεις τις κάνει κεκλεισμένων των θυρών και απευθυνόμενος στους αγρότες φαίνεται να είπε «δεν θα μείνουν εδώ οι δημοσιογράφοι για να παίξετε εσείς θέατρο».

«Έχω κάνει τρεις φορές συναντήσεις με αγρότες στο γραφείο μου. Ήρθαν τρεις φορές επιτροπές αγροτών» τόνισε απευθυνόμενος σε αγρότες της Κρήτης. «Όποιος θέλει να κάνει θέατρο σε δημοσιογράφους να κάνει δηλώσεις έξω! Κλείνουν οι πόρτες και ακούγονται τα προβλήματα! Γίνεται ειλικρινής διάλογος, όχι εκπομπή!».
http://cdnapi.kaltura.com/index.php/extwidget/preview/partner_id/671421/uiconf_id/8794331/entry_id/0_ig5jv8cl/embed/dynamic

Πηγή: cretapost

http://www.zougla.gr/greece/article/evgalan-ekso-tous-dimosiografous-apo-tin-siskepsi--entasi-anamesa-se-tsipra-me-ke-agrotes

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου