Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μας εξοντώνουν συστηματικά κι από κοντά οι ντόπιοι δοσίλογοι να χτυπάνε παλαμάκια.

Γράφει ο mitsos175.

Εκεί στην "Ημερησία" (προπαγάνδα) σταματήστε την μπουγάδα, γιατί η Λαγκάρντ είναι τόσο βρώμικη, που είναι αδύνατο να ξεπλυθεί, ακόμα κι αν τη βουτήξετε στον Ειρηνικό. "Άθλιο" δεν είναι το εξώφυλλο που λέει μεγάλη αλήθεια σατιρίζοντας την κατάσταση μας, άθλιοι είναι αυτοί που μας πνίγουν. Κοντά σ' αυτούς κάτι γλείφτες που είναι "βασιλικότεροι του βασιλέως". Μην πειράξουν τα αφεντικά, σαν κουτάβια αμέσως να τρέξουν.



"Αίσθηση προκαλεί το εξώφυλλο του γαλλικού σατυρικού περιοδικού «Charlie Hebdo». Απεικονίζει σε καρτούν την Κριστίν Λαγκάρντ να βάζει το κεφάλι ενός σε μια λεκάνη με νερό σε μια προσπάθεια να τον πνίξει…. Ο άνθρωπος αυτός όπως υπονοείται σαφώς είναι Έλληνας και στο πρωτοσέλιδο του το περιοδικό έχει τίτλο: «Σώστε την Ευρώπη! Πνίξτε έναν Έλληνα»".

Δηλαδή δεν μας πνίγει η Κριστίν; Τι μας κάνει; Αφού δεν μπορούμε ούτε να ανασάνουμε. Είναι και το νερό παγωμένο, αυτοί οι κανίβαλοι της Τρόικα τσιγκουνεύονται να ανάψουν ως και το μάτι της κουζίνας. Ωμούς μας τρώνε.
Αν έκανα μια παρατήρηση, θα έλεγα ότι λείπει η Μέρκελ, ο Σόιμπλε... καθώς δεν είναι μόνο το ΔΝΤ. Μας εξοντώνουν συστηματικά. Το βλέπουν όλοι. Κι από κοντά οι ντόπιοι δοσίλογοι να χτυπάνε παλαμάκια.

Είναι γνωστό, πως κάθε σφαγή, κάθε γενοκτονία, βρίσκει συμπάθεια στην κοινή γνώμη άλλων χωρών. Γι αυτό και οι δήθεν "σοσιαλιστές" είπαν να πουν μια καλή κουβέντα, καθώς τα λόγια είναι τζάμπα. Να δείξουν ότι είναι "ψυχοπονιάρηδες", αφού οι δεξιοί "την έχουν βγάλει έξω και την παίζουν" από τη χαρά τους. Ε, τώρα θα γίνουν τα κλασικά. Ότι γίνεται σε κάθε υποανάπτυκτη μπανανία που τη χτυπάει μια καταστροφή φυσική ή πολιτική: Κανά ντοκιμαντέρ, ίσως κάποιος έρανος από κάνα πλούσιο που θέλει να δικαιολογήσει τίποτε έξοδα, μπορεί και συναυλία. Το τέλος μας είναι κοντά, αφού άρχισαν να μας λυπούνται οι Ευρωπαίοι. Με τόσο ξύλο που φάγαμε...

Μα είμαστε ακόμα ζωντανοί. Κι αυτό είναι είδηση. Πως διάολο με τόσα μέτρα ζούμε ακόμα; Αφού ο Σόιμπλε αγανάκτησε: Άμα δεν πεθάνουμε με το 4ο Μνημόνιο του Κούλη και της υπόλοιπης "τσόντας", θα μας βομβαρδίσουν! Δεν γίνεται αλλιώς. Για να πληρωθεί το χρέος. Γιατί το Χρέος πληρώνεται με αίμα. Και ζωές, ελπίδες, όνειρα.

Αυτοί μας πνίγουν, εμείς τι κάνουμε; Κρατάμε ανάσα; Μήπως ήρθε ώρα να προσπαθήσουμε να αντισταθούμε λίγο περισσότερο; Να σηκώσουμε το κεφάλι, να κουνήσουμε χέρια, πόδια, να δώσουμε καμιά κλωτσιά, μπας και ξεφύγουμε. Μας το λένε όλοι, θα μας αφανίσουν. Όσο περισσότερο μένουμε σ' αυτή την κατάσταση, τόσο χειρότερα. Η Ευρωζώνη είναι ακριβώς μια λεκάνη που μας έχουν βάλει το κεφάλι και ενώ μας πνίγουν, λένε ότι μας δίνουν νερό! Δεν την καταλαβαίνουμε τη διαφορά νομίζουν;

Τουλάχιστο κάποιος μας συμπάθησε. Το άκρον άωτο της βλακείας είναι να είσαι σε τέτοια κατάσταση και να νομίζεις ότι ο Κούλης θα σε σώσει. Ευτυχώς δεν υπάρχουν πολλοί τόσο βλάκες. Ο Κούλης σωτήρας! Αμέ! Με το μπαλτά που κρατάει, θα σου κόψει το κεφάλι, ώστε να μην πνιγείς! Κι ο Αλέξης; Ο Αλέξης; Ψάχνει τον Μπούλη να ξαναπάν διακοπές σε κάποιο γερμανικό νησί του Αιγαίου... 



http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2016/12/blog-post_94.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου