Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Παρασκευή 1 Μαΐου 2015

(Ο χριστιανισμός είναι το ανώτατο ιδεολογικό στάδιο της ατομικής τρομοκρατίας);Ολόκληρη η συνέντευξη Ξηρού για το βραχιολάκι. Η άρνηση για λόγους θρησκείας και υγείας


Ο καταδικασμένος για τη δράση της 17Ν, η υπόθεση του οποίου προκάλεσε ακόμη και θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας-ΗΠΑ μίλησε στο κανάλι "E TV" και όπως χαρακτηριστικά τόνισε:

"ο πρώτος και κυριότερος λόγος είναι λόγω θρησκευτικών πεποιθήσεων. Δηλαδή αυτό περιγράφεται ακριβώς στην Αποκάλυψη ως μέσον χωρίς το οποίο δεν μπορεί κάποιος να μετέχει στην κοινωνική ζωή και τείνει να επιβληθεί με διάφορους τρόπους σε όλο και περισσότερες κοινωνικές ομάδες".
"Αυτό το ζήτημα, αυτός ο τρόπος επιτήρησης προσπαθεί να επιβληθεί με κάθε τρόπο στη σύγχρονη κοινωνία. Δηλαδή, το να δοκιμάζεται πιλοτικά αυτό το σύστημα σε κατάδικο, σε κρατούμενο, δηλαδή κάνουν ένα πείραμα σε πραγματικές συνθήκες. Τώρα πρέπει να επεκταθεί σε ευαίσθητους τομείς, δηλαδή ποιοι δουλεύουν στα αεροδρόμια, όπως έγινε το 2004 με τα βιομετρικά στοιχεία στα αεροδρόμια, τα οποία σήμερα έχουν επεκταθεί και στις τράπεζες και σε άλλα".
Παράλληλα ο Σάββας Ξηρός δηλώνει ότι:
"Θα υπάρχει μια γενική επιτήρηση και από εκεί που υποτίθεται ότι το σύστημα κοιτάει τον άνθρωπο, ξαφνικά ο κάθε άνθρωπος θα γίνει μια κουκκίδα σε μια οθόνη με ένα πλήρη έλεγχο κίνησής του".
Αναφερόμενος στους ιατρικούς λόγους για τους οποίους δεν δέχεται το βραχιολάκι είναι ότι δεν θα μπορεί να κάνει καμία εξέταση, ούτε καρδιογράφημα, ούτε μαγνητική, ούτε αξονικές.
Το βίντεο της συνέντευξης:

http://news247.gr/eidiseis/koinonia/oloklhrh-h-synenteyksh-kshrou-gia-to-vraxiolaki-h-arnhsh-gia-logoys-thrhskeias-kai-ygeias.3443200.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου