Για την ενότητα της Αριστεράς...Για μια πολυκεντρική Αριστερά...Για την ενότητα στη βάση

Κυριακή 17 Μαΐου 2015

Νέες αποκαλύψεις για τη Χρυσή Αυγή: Το εμπόριο ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική και οι ματσέτες


Αν κάτι περισσεύει στις τάξεις της Χρυσής Αυγής αυτό είναι με βεβαιότητα η υποκρισία, όπως επιβεβαιώνουν οι νέες αποκαλύψεις και τα ντοκουμέντα που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής για τα έργα και της ημέρες των μελών του ναζιστικού μορφώματος.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, μπορεί ο Χρήστος Παππάς από το βήμα της Βουλής να τα έβαλε την προηγούμενη εβδομάδα με τους χρήστες κάνναβης με αφορμή το Athens Cannabis Protestival, ωστόσο στελέχη της Χρυσής Αυγής εμπλέκονται σε υποθέσεις ναρκωτικών.

Πρόκειται για τον βουλευτή Νικο Μίχο που κατηγορείται για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, τον υπαρχηγό της Νίκαιας Γιώργο - Χρήστο Τσακανίκα που μνημονεύεται σε δικογραφία υπόθεσης διακίνησης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.
Επιπλέον η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες όπου απεικονίζονται δύο πρωτοπαλίκαρα του "Πυρήνα Νίκαιας" να κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών με τον έναν εξ αυτών να κραδαίνει απειλητικά μαχαίρι τύπου ματσέτα.
 
Όπως προκύπτει από τη δικογραφία που έχει στη διάθεσή της η εφημερίδα, ο νούμερο 2 του Πυρήνα Νίκαιας προέβαινε σε παράνομες πράξεις και αποτελούσε πελάτη σπείρας ναρκεμπόρων που διακινούσε κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική. Ο Τσακανίκας έχει καταγραφεί στους διαλόγους που συνοδεύουν τη δικογραφία της υπόθεσης για το διεθνές δίκτυο εισαγωγής 120 κιλών καθαρής κοκαΐνης στη χώρα μας, καθώς είχε αγοράσει τουλάχιστον 7 γραμμάρια σε διάστημα 2 μηνών.
Ο Τσακανίκας αγόραζε το σκληρό ναρκωτικό από Αλβανό εμπλεκόμενο στην υπόθεση που έχει ήδη συλληφθεί, τον οποίον μάλιστα "δεξιωνόταν" και στο σπίτι του.
http://news247.gr/eidiseis/politiki/nees-apokalupseis-gia-th-xrysh-aygh-to-emporio-narkwtikwn-apo-th-latinikh-amerikh-kai-oi-matsetes.3473853.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου